Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Cijene maketa..

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Texmex

Član od: 29 Ožu 2017
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Čet Tra 04, 2019 4:15 pm    Naslov poruke: Cijene maketa.. Citiraj ovaj komentar

Malo gledam cijene po shopovima,Neke cifre postaju stvarno zaguljeno visoke ne računajući poštarinu i mogući pdv od strane carine..Pogledao sam npr.Tarangus Viggena u 72-ci.Preko 300 kn.Ok,kvalitetan kalup ali ništa ono neki bjesni dodatci i slično.Jedan Eduard koji mi je isto kvalitetan brand ima puno pristupačnije cifre ..Znam,sve je relativno,koliko para toliko muzike ali nije normalno da neka maketa u 72-ci prelazi 400-450 kn.Makete su sve savršenije,detaljnije itd.ali isto tako je vidljivo kako se dosta shopova zatvara jer nemaju dovoljno kupaca tj.zarade.Uzeo sam primjer Eduarda jer mislim kako imaju kvalitetu i pristupačnu cijenu za većinu kupaca a s druge strane neki igrači nabiju cijene i onda ih pokrivaju samo najveći profesionalci ovog hobbya.Mladih maketara je sve manje a sa velikim cijenama bit će ih još manje.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Čet Tra 04, 2019 4:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hobi krepaje odavna, to je to. Vidi forum. Cijene su velike al su manje više shake and bake makete unutra/ u kutijama. Ipak, ponuda je široka pa se još uvijek može fino zabaviti, ljepljenjem, lagerovanjem ili kupovanjem.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 04, 2019 6:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eh, treba maketar sam sa sobom porazgovarat što želi,
jel radi za sebe ili da bude najbolji u kvartu,
jel mu trebaju svi resin i jetkani dijelovi, metalne gusjenice,
jel bitno dal se vide zakovice itd

pa tako ima bmp-3 1/35 za 40 eura ali i za 9eura
ili mig-25 1/72 za 15 ili 5eura
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma