Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2019 4:15 pm Naslov poruke: Cijene maketa.. |
|
|
| Malo gledam cijene po shopovima,Neke cifre postaju stvarno zaguljeno visoke ne računajući poštarinu i mogući pdv od strane carine..Pogledao sam npr.Tarangus Viggena u 72-ci.Preko 300 kn.Ok,kvalitetan kalup ali ništa ono neki bjesni dodatci i slično.Jedan Eduard koji mi je isto kvalitetan brand ima puno pristupačnije cifre ..Znam,sve je relativno,koliko para toliko muzike ali nije normalno da neka maketa u 72-ci prelazi 400-450 kn.Makete su sve savršenije,detaljnije itd.ali isto tako je vidljivo kako se dosta shopova zatvara jer nemaju dovoljno kupaca tj.zarade.Uzeo sam primjer Eduarda jer mislim kako imaju kvalitetu i pristupačnu cijenu za većinu kupaca a s druge strane neki igrači nabiju cijene i onda ih pokrivaju samo najveći profesionalci ovog hobbya.Mladih maketara je sve manje a sa velikim cijenama bit će ih još manje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2019 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hobi krepaje odavna, to je to. Vidi forum. Cijene su velike al su manje više shake and bake makete unutra/ u kutijama. Ipak, ponuda je široka pa se još uvijek može fino zabaviti, ljepljenjem, lagerovanjem ili kupovanjem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 562 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 04, 2019 6:33 pm Naslov poruke: |
|
|
eh, treba maketar sam sa sobom porazgovarat što želi,
jel radi za sebe ili da bude najbolji u kvartu,
jel mu trebaju svi resin i jetkani dijelovi, metalne gusjenice,
jel bitno dal se vide zakovice itd
pa tako ima bmp-3 1/35 za 40 eura ali i za 9eura
ili mig-25 1/72 za 15 ili 5eura |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|