Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

F-15C Eagle boja

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Easy
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 16, 2006 8:50 pm    Naslov poruke: F-15C Eagle boja Citiraj ovaj komentar

Imam sve nemam boje, možda ih imam a možda nemam Very Happy

Da razjasnim, imam Italeri F-15C Eagle 1:72, imam shemu za bojanje od ACADEMY-a trebaju mi sljedeće boje Light Ghost Gray (36375) i Dark Ghost Gray (36320), a ja nemam pristupa ACADEMY bojama, nemogu ih nigdje naći, a dosad sam samo kupovao Revell-ove, pa jel netko zna broj i/ili ime tih boja od Revell-a.

Unaprijed hvala Very Happy
Natrag na vrh
Pokryshkin
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 16, 2006 9:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš MM-ove kod Žacha ili u LOM-u. Ne možeš fulat.
Natrag na vrh
Iceman
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 16, 2006 9:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima samo light gray: revellov broj:371 i 75, uostalom, pogledaj sam, imaš tablicu boja na hr maketarima, s njom i se ja služim:http://www.hr-maketari.com/download.asp
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Stu 16, 2006 9:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

MM boje Light ghost gray i Dark ghost gray potraži i u Škrinjici u Domjanićevoj. Uglavnom, MM Light ghost gray=1728, Dark ghost gray= 1741.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Čet Stu 16, 2006 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, prijatelj sa drugog foruma upravo radi F-15, i po meni je dosta dobro pogodio boje, pa ev što kaže

"da to je sjajna za wash i decale, boje sam mixao sam, koristio sam Gunze mislim da je FS 36320 (f-15) tamnija i svjetla je Ligh Gull Gray, u tamniju sam stavio svjetlije sive i bijele, a u svetliju nijansu sive, sam stavio malo tamnije i bijele, tako da ih malo izjednačim da nebude veliki kontrast između te dvije boje."

Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma