Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Stu 16, 2006 8:50 pm Naslov poruke: F-15C Eagle boja |
|
|
Imam sve nemam boje, možda ih imam a možda nemam
Da razjasnim, imam Italeri F-15C Eagle 1:72, imam shemu za bojanje od ACADEMY-a trebaju mi sljedeće boje Light Ghost Gray (36375) i Dark Ghost Gray (36320), a ja nemam pristupa ACADEMY bojama, nemogu ih nigdje naći, a dosad sam samo kupovao Revell-ove, pa jel netko zna broj i/ili ime tih boja od Revell-a.
Unaprijed hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 16, 2006 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imaš MM-ove kod Žacha ili u LOM-u. Ne možeš fulat. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 16, 2006 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ima samo light gray: revellov broj:371 i 75, uostalom, pogledaj sam, imaš tablicu boja na hr maketarima, s njom i se ja služim:http://www.hr-maketari.com/download.asp |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 16, 2006 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| MM boje Light ghost gray i Dark ghost gray potraži i u Škrinjici u Domjanićevoj. Uglavnom, MM Light ghost gray=1728, Dark ghost gray= 1741. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Stu 16, 2006 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, prijatelj sa drugog foruma upravo radi F-15, i po meni je dosta dobro pogodio boje, pa ev što kaže
"da to je sjajna za wash i decale, boje sam mixao sam, koristio sam Gunze mislim da je FS 36320 (f-15) tamnija i svjetla je Ligh Gull Gray, u tamniju sam stavio svjetlije sive i bijele, a u svetliju nijansu sive, sam stavio malo tamnije i bijele, tako da ih malo izjednačim da nebude veliki kontrast između te dvije boje."
 _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|