Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dalibor
| | Član od: 22 Stu 2010 | | Poruke: 649 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Lis 21, 2018 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
uuuuuufffff
ajmo, nema nazad
Oprosti, ksžeš Jets 2??? Jel već ima neki Jets 1? Jesam šta propustio? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Ned Lis 21, 2018 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aaa taj, imam naravno. Hvala ti svakako, ovaj broj 1 je odavno tu pa sam mislio da je nešto drugo u pitanju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Pet Lis 26, 2018 11:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Stigli Jets 2. Meki uvez, debeli sjajni papir, zatrpano crno-biijelim fotkama od kojih ima puno “novih”. Engleski text. Zadnjih nekoliko stranica u boji. Sve pohvale. Meni najdraži period zrakoplovstva na ovim prostorima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1045 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Pet Lis 26, 2018 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, zanimljivo, ali poskupo. Na nekom forumu sam pročitao da bas i nije nesto, ali evo sa druge strane ima i zadovoljnih, svatko nesto drugo ima u vidu.
Moram prvo prelistati knjigu prije kupnje, a mozda bude i kakva akcijska cijena na interliberu . _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Pet Lis 26, 2018 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Miros Napisao/la: | Da, zanimljivo, ali poskupo. Na nekom forumu sam pročitao da bas i nije nesto, ali evo sa druge strane ima i zadovoljnih, svatko nesto drugo ima u vidu.
Moram prvo prelistati knjigu prije kupnje, a mozda bude i kakva akcijska cijena na interliberu . |
Meni su osobno najdraži dio ovakvih izdanja fotke. Dugo ih gledam, proučavam, zanimljive su mi sa raznih aspekata. Brojevi i imena mi gotovo ništa ne znače. Slažem se da uvijek može biti nezadovoljnika i mislim da cijena nije malena ali smo i mi pomalo postali prekritični; prije samo koju godinu ovakve stvari si mogao samo sanjati. Ovakva izdanja volim jer su s obzirom na tematiku uglavnom "sve na jednom mjestu" i prosječnom poznavaocu materije kao što sam ja, u većini slučajeva nema potrebe za daljnjim sakupljanjem materijala. Npr. ova knjiga, Frka o hidroavionima, Kagero izdanje o IK-3 i sl. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
|
Upisano: Pet Lis 26, 2018 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Miros Napisao/la: | Da, zanimljivo, ali poskupo. Na nekom forumu sam pročitao da bas i nije nesto, ali evo sa druge strane ima i zadovoljnih, svatko nesto drugo ima u vidu.
Moram prvo prelistati knjigu prije kupnje, a mozda bude i kakva akcijska cijena na interliberu . |
dizajn knjige je očajan, kvalitet fotografija isto, dizajner ove knjige ne bi prošao semestar na akademiji za ljepe umjetnosti smjer dizajn. Neke fotke su katastrofalno loše, u dizajn knjige nije utrošeno ni trunke ljubavi, što i ne čudi, jer je izdavač ustašoljubac. Več je naslovna strana katastrofalno loše napravljena. Tisk je digitalan na papiru koji nije dobar za tu vrstu tiska. Ako naručuješ iz inostranstva, skupa sa poštanskim troškovima stvar dodje do astronomskih 100 €! Koliko čujem, biče drugo izdanje kod nekog drugog izdavača. Ovo je moje razočaranje desetlječa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1045 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Čet Stu 15, 2018 11:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja došao do svog primjerka, kako rekoh na interliberu je knjiga po značajnijem popustu pa ako ste u mogucnosti nabavite si.
Knjiga je krcata fotkama i sadrži puno do sada ne objavljivanih.
Tekst nisam proučavao, ali čini mi se nejasna strategija u slaganju poglavlja i fotke su onako stihijski razasute po knjizi i tu bi se stvarno moglo napraviti reda, unatoč tome sa maketarskog stajališta manje bitno i knjigu svakako preporučujem. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|