Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 07, 2018 10:16 pm Naslov poruke: Airbrush pomoć začepljenje i loše iskuštanje boje |
|
|
| Imam 2 airbrusha, 1 je skroz začepljen i ostavio sam ga u nitru, a drugi kod špricanja boja neide kako bi trebala već izbacuje velike točkice ili kapi boje, što da radim jel nitro dovoljan da ga odčepi ako je cijeli umočen u nitro jel treba i ima što jače, što da radim s ovim drugim airbrushom jel ga isto trebam odčepit il...? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 08, 2018 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
...ako su jeftini airbrushevi onda ti je nitro pojeo gumice i ne dihta dobro....pustaš zrak a boja ne izlazi...u brushu se stvaraju mjehurići....ako pljucka rastavi diznu i kistom ju operi....guraj dlaćice kista u diznu dok ne vidiš da dlaćice ne izlaze iz dizne... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Scalpel
 | | Član od: 10 Pro 2009 | | Poruke: 320 | |
|
Upisano: Čet Ožu 08, 2018 1:48 am Naslov poruke: Re: Airbrush pomoć začepljenje i loše iskuštanje boje |
|
|
| SturmmannDado Napisao/la: | | Imam 2 airbrusha, 1 je skroz začepljen i ostavio sam ga u nitru, a drugi kod špricanja boja neide kako bi trebala već izbacuje velike točkice ili kapi boje, što da radim jel nitro dovoljan da ga odčepi ako je cijeli umočen u nitro jel treba i ima što jače, što da radim s ovim drugim airbrushom jel ga isto trebam odčepit il...? |
Nitro nije sredstvo za kompletno pranje airbrusha...probaj permetal zlatna flasica...isperi sa nitrom nakon toga.
Dijelove koji se skidaju uroni u permetal i ostavi par min, dihtunge i sl. izostavi, samo metal.
Nitro otapa boje ali ne rastvara apsolutno sve moderne kemikalije koje guramo kroz zracni kist pa se sa vremenom i kolicinom stvori lagana kora, stoga trebas neku kiselinu.
Operi prvo brush sa nitrom nakon boje i takav cisti operi sa permetalom pa ces vidjeti razliku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 08, 2018 9:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Nabavi set četkica za čišćenje airbrusha. Košta par desetaka kuna, a čini čuda... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|