Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| antonov
 | | Član od: 13 Stu 2006 | | Poruke: 500 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pon Sij 26, 2009 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Što je? 9A-BHV je namijenjen obnovi i izlaganju u onakvom stanju u kakvom je bio za vrijeme Domovinskog rata. Zato je izdvojen sa strane i zato nije revidiran, remontiran i dovođen u top kondiciju.
E sad...druga je stvar to što je inicijativa pokrenuta, konkretan avion odabran i maknut sa strane...no, u međuvremenu se nije dogodilo ama baš ništa....zbog nedostatka novaca...i entuzijazma i volje (isprike kolegama iz aero kluba...no, i sami morate priznati da je tako). I naravno da su dečki iz Sparowa i Air Tractora skužili da im je jeftinije pojedine dijelove skinuti s BHV-a nego ih kupovati u Mađi, Ukrajini ili Rusiji...i da su, u međuvremenu, iskoristili priliku. BHV ionako neće morati biti u letnom stanju kad bude konačno obnovljen i izložen. Neće se čak moći ni ulaziti u njega pa slobodno može biti potpuno šupalj.
Prema tome...ne pravi facu...i to još tri puta...već pokreni inicijativu...pa makar samo postavio prava (dovoljno neugodna) pitanja na pravim mjestima pravim ljudima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
Upisano: Uto Sij 27, 2009 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Što je? 9A-BHV je namijenjen obnovi i izlaganju u onakvom stanju u kakvom je bio za vrijeme Domovinskog rata. Zato je izdvojen sa strane i zato nije revidiran, remontiran i dovođen u top kondiciju.
E sad...druga je stvar to što je inicijativa pokrenuta, konkretan avion odabran i maknut sa strane...no, u međuvremenu se nije dogodilo ama baš ništa....zbog nedostatka novaca...i entuzijazma i volje (isprike kolegama iz aero kluba...no, i sami morate priznati da je tako). I naravno da su dečki iz Sparowa i Air Tractora skužili da im je jeftinije pojedine dijelove skinuti s BHV-a nego ih kupovati u Mađi, Ukrajini ili Rusiji...i da su, u međuvremenu, iskoristili priliku. BHV ionako neće morati biti u letnom stanju kad bude konačno obnovljen i izložen. Neće se čak moći ni ulaziti u njega pa slobodno može biti potpuno šupalj.
Prema tome...ne pravi facu...i to još tri puta...već pokreni inicijativu...pa makar samo postavio prava (dovoljno neugodna) pitanja na pravim mjestima pravim ljudima. |
Slušaj prijatelju nisam ja ovdje nikoga prozivao, a taj prijedlog sam i ja dao jos prije skoro tri godine, i jos nekoliko puta sam to spominjao poslije! Također pitao sam prave ljude i receno je da ce biti. Ponavljam nikoga ne spominjem niti prozivam i zelja mi je pomoci da se ovaj plan izvede, a isto tako nitko sretniji od mene da u Osijeku imamo spomenik An-2. A stavljat cu face kakve ja hocu, i koliko hocu!
Isprika zapovjednoj strukturi foruma na ovakvom stavu! _________________ http://www.crospotters.net/
http://www.panoramio.com/user/4598253 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sri Sij 28, 2009 11:17 am Naslov poruke: |
|
|
Antonov......nemoj na mene...nema potrebe...jer i mene boli to što već godinama gledam BHV-a takvog kakav jeste...a nitko da prstom mrdne. Ergo, nas dvojica smo na istoj strani. Ok?
I javi se na PM...pa ćemo idući tjedan otići na cugu u Cesnu...zajedno plakati zbog BHV-a...i ogovarati odgovorne. Ja častim. Može?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Sij 28, 2009 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Neeeeeeeeeeee...., ho-ćemo fight! ho-ćemo fight! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
|
Upisano: Sri Sij 28, 2009 11:36 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Antonov......nemoj na mene...nema potrebe...jer i mene boli to što već godinama gledam BHV-a takvog kakav jeste...a nitko da prstom mrdne. Ergo, nas dvojica smo na istoj strani. Ok?
I javi se na PM...pa ćemo idući tjedan otići na cugu u Cesnu...zajedno plakati zbog BHV-a...i ogovarati odgovorne. Ja častim. Može?  |
Ja sam sa svojim postom samo htio objaviti slike, i pod time nista lose nisam mislio.
Malo sam u guzvi na poslu pa ne mogu nista obecati za iduci tjedan ali u svakom slucaju prihvacam poziv
Javim se... _________________ http://www.crospotters.net/
http://www.panoramio.com/user/4598253 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|