Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| grgast
| Član od: 14 Tra 2017 | Poruke: 44 | |
|
Upisano: Uto Kol 22, 2017 9:31 am Naslov poruke: 1/72 Academy F-14A Tomcat |
|
|
Kao klinac sam među ostalim sastavio dva Tomcata i mogu reći da mi je to bila maketa koja me najviše frustrirala. Uza sav trud tog antikrista nikako napraviti da izgleda "živo", odnosno riješiti se plastičnog izgleda. Treći pokušaj - malo opremljeniji, stariji i iskusniji i napokon mi se čini da preshading i wethering počinju davati realniji izgled. Jedini problem je što ovom modelu nikada dosta wetheringa. Igrat ću se još malo sa gornjim površinama prije nego prijeđem na ispuhe i donju stranu koja traži dosta agresivniji weathering.
Inače kit je zahtijevao dosta popunjavanja i brušenja na spojevima gornjeg i donjeg trupa, spoju trupa i nosa, kao i na nosačima za AIM-54. Zanimljivo je da Academy kit nije predvidio mogućnost ostavljanja otvorene kabine pa će zahtijevati male modifikacije, šteta mi je zatvarati photo etched kokpit.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|