Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Managarium
 | | Član od: 24 Kol 2012 | | Poruke: 202 | | Mjesto: Koprivnica Đurđevac |
|
Upisano: Sub Svi 27, 2017 4:58 pm Naslov poruke: Zablokirala igla!!! |
|
|
Bok
Krenuo sam maločas stvljati primer tj. Mr. Surfacer 1500 razrjeđen sa Mr Color leveling thinner. Uvijek prije bojanja stavim malo alkohola da provjerim jel je sve OK i bilo je OK. Onda stavim Mr Surfacer, pa leveling thinner, sve pomješam i dobil gustoću koju i očem i onda paf - ništa!!! Ko da je još pregust. Na okidaču ide dolje i iza bez problema. Idem ja rastaviti AB H&S Ultra i sve maknem osim igle i okidača. Igla uopće nejde ni makac, niti u jednom od oba smjera. Pokušavao sam kistom najeti nitro razrjeđivać ispod i svuda okolo igle i opet ništa...
Kaj da sad delam??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1659 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Svi 27, 2017 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Uvijek mjesaj boju i razređivač u nekoj posudi pa onda prespi u airbrush, ili ako mješaš u airbrushu onda prvo naspi razređivač, pa tek onda boju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Managarium
 | | Član od: 24 Kol 2012 | | Poruke: 202 | | Mjesto: Koprivnica Đurđevac |
|
Upisano: Sub Svi 27, 2017 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo, sad je ok, nakon par min je nitro učinio svoje i popustila je. Hvala na savjetu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|