Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Iveco LMV Lince, Italeri, 1/35

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Tra 18, 2017 7:23 pm    Naslov poruke: Iveco LMV Lince, Italeri, 1/35 Citiraj ovaj komentar

Nakon podosta vremena evo me natrag u 35ici Very Happy !
Mislio sam taložiti još par godina ovo čudo u stashu dok ne nabavim neke figure od kojih ću iskemijati naše BSDovce ,al onda mi je puhnuo vjetar pa sam odlućio ipak prvo završiti vozilo ,a onda mu naknadno nadodati figure...
Ukratko eto ga gotov je ,ima grešaka ,što mojih ,što Italerijevih... Trebao je biti onaj poznatiji 010 s PKTom na krovu ,ali kako to obično biva nakon što sam ga zgotovio i naljepio naljke te krenuo u prljanje skužio sam da taj 010 NEMA protuminsku zaštitu ispod ,a ja sam svoju već zaljepio pa mi je preostalo ili trgati već gotovu maketu il prepraviti dekale i napravito 007 s Browningom Mad ... Odlučio sam se za ovo drugo i eto ga gotov je ,dakle fale još samo zastavice na prednjoj anteni i figure...

Poky: poruka promijenjena dana: Sri Tra 19, 2017 1:56 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Uto Tra 18, 2017 10:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ideš Đurđa... Super je ispao Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Djzlaja

Član od: 02 Tra 2017
Mjesto: Mostar
PorukaUpisano: Uto Tra 18, 2017 10:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ispao je exstra Goreprsti

Imam u planu raditi ovaj samo u malo manjem mjerilu Smile

Predobro je !!! Kapa do poda
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Tra 18, 2017 10:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar. Very Happy
Natrag na vrh
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Tra 19, 2017 11:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

poky,maketa odlicno izgleda,svaka cast Very Happy .oces li onda mijenjat registracije i stavit 010 ili ostaje 007?
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Tra 19, 2017 1:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fala momci.
Citat:
oces li onda mijenjat registracije i stavit 010 ili ostaje 007?

Ma pusti budalu... Embarassed Sad Ma sve mi se izmješalo od tolikog buljenja u te fotke iz Čada i te Ivecoe, krivo sam napisao u prvom postu.... Embarassed
Dakle 007 je imao Browning ,a 010 je imao PKT.... Ispravio sam, a na maketi je onak kak treba biti Embarassed
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Tra 19, 2017 2:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super je Smile bas si razmišljam napravit jednog, pa možda nabacat njega, hummera i maxxpro na neku dioramu...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma