Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 18, 2017 7:23 pm Naslov poruke: Iveco LMV Lince, Italeri, 1/35 |
|
|
Nakon podosta vremena evo me natrag u 35ici !
Mislio sam taložiti još par godina ovo čudo u stashu dok ne nabavim neke figure od kojih ću iskemijati naše BSDovce ,al onda mi je puhnuo vjetar pa sam odlućio ipak prvo završiti vozilo ,a onda mu naknadno nadodati figure...
Ukratko eto ga gotov je ,ima grešaka ,što mojih ,što Italerijevih... Trebao je biti onaj poznatiji 010 s PKTom na krovu ,ali kako to obično biva nakon što sam ga zgotovio i naljepio naljke te krenuo u prljanje skužio sam da taj 010 NEMA protuminsku zaštitu ispod ,a ja sam svoju već zaljepio pa mi je preostalo ili trgati već gotovu maketu il prepraviti dekale i napravito 007 s Browningom ... Odlučio sam se za ovo drugo i eto ga gotov je ,dakle fale još samo zastavice na prednjoj anteni i figure...
 _________________ Poky
Poky: poruka promijenjena dana: Sri Tra 19, 2017 1:56 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 18, 2017 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ideš Đurđa... Super je ispao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Djzlaja
 | | Član od: 02 Tra 2017 | | Poruke: 79 | | Mjesto: Mostar |
|
Upisano: Uto Tra 18, 2017 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Ispao je exstra
Imam u planu raditi ovaj samo u malo manjem mjerilu
Predobro je !!! Kapa do poda |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Tra 18, 2017 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Tra 19, 2017 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
poky,maketa odlicno izgleda,svaka cast .oces li onda mijenjat registracije i stavit 010 ili ostaje 007? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 19, 2017 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala momci.
| Citat: | | oces li onda mijenjat registracije i stavit 010 ili ostaje 007? |
Ma pusti budalu... Ma sve mi se izmješalo od tolikog buljenja u te fotke iz Čada i te Ivecoe, krivo sam napisao u prvom postu....
Dakle 007 je imao Browning ,a 010 je imao PKT.... Ispravio sam, a na maketi je onak kak treba biti  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sri Tra 19, 2017 2:38 pm Naslov poruke: |
|
|
super je bas si razmišljam napravit jednog, pa možda nabacat njega, hummera i maxxpro na neku dioramu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|