Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Wishmaster
 | Član od: 04 Stu 2012 | Poruke: 431 | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Pet Tra 07, 2017 7:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na komentarima. Film na dekalima ce se vidjeti al..... tako je kako je o.O
Mali nastavak
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 4898 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
 | Član od: 29 Pro 2007 | Poruke: 549 | Mjesto: Karlovac |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 10:36 am Naslov poruke: |
|
|
hahahah Hvala lijepo na podrsci i intersovanju. Zivjeli  _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | Član od: 16 Pro 2008 | Poruke: 1964 | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
Izvrsno i uz to i jako zanimljivo !!
Ako mogu samo jednu malu opasku niti primjedbu
Oluk /gurla/ vertikala odvodnje, barem na slici djeluje presjajna, polirani aluminij..u naravi pogotovo u to doba je bio pocinčani ili negdje bojani lim
Uglavnom to cinčanje ili bojanje nije toliko izdržljivo da dosta brzo izgubi sjaj , što bi se reklo i iz tragova rđe i prašine (a prof. deformacija)
Znam da je u naravi makete to sve jedva i vidljivo , ove uvečane fotke su prokletstvo, al eto, ako ti se da malo poigrati |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala ti Leo. Slazem se sa tobom ali doduse ovo je pod glosom jos jer sam bio tek stavio efekte. Tako da cu ga preci i nekim matom ili semiglosom naknadno. Pozzzz  _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Wishmaster: poruka promijenjena dana: Ned Tra 09, 2017 9:53 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | Član od: 30 Jul 2010 | Poruke: 1248 | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve bolje i bolje  _________________ 凸(¬‿¬)凸 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | Član od: 09 Lis 2011 | Poruke: 2540 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 08, 2017 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
...jako lijepo i puno truda uloženog....jedino mi se ne sviđa cigla koja mi je jednolična.....probaj pojedine kocke razbiti drugim nijansama crvane...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 10, 2017 11:37 am Naslov poruke: |
|
|
Ovi bijeli golubovi su malo previše bijeli, a bilo bi ti zgodnije kad bi bar jednog goluba obojao u "klasične" sive nijanse. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Ned Tra 16, 2017 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Trenutno stanje
@Davore mislim da cu se malo poigrati sa uljima na ciglama
@ Grunfe - gugane sma namjerno stavio bijele kao simbol mira. A sad nisam ih ja ni pravio ni bojio  _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Pet Tra 28, 2017 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam nesto imao vremena u zadnje vrijeme tako da nisam nesto puno ni radio. Ovo je moj pokusaj bojenja figure pa me interesuje sta vi kazete. Ovo mi je druga figurica pa sad en znam. Ono znam da nije to to al jbg zasad je tako Da li da je uopce zadrzim na vinjeti ili da radim vinjetu bez figura. Hvala
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Pet Tra 28, 2017 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
setup mi se sviđa, što se tiče figure možda su mi bjeloočnice previše bijele a možda zjenica pre mala , teško je za reč al mi to onak malo strši... naravno što je jednom jedan reko više "hajlajta i šedova" po licu i rukama, košulji.. neko voli izraženije ja baš i ne . Najviše me bodu ove gajbe , nekak su mi pre crvene, neznam kakve su bile u to vrijeme pa možda mogu i bit takve.. inače sve u svemu fin rad... eto komentar u dobroj namjeri _________________ MK GRUNF ZAGREB - ispostava Karlovac
https://www.facebook.com/Robert-Ple%C5%A1e-miniatures-457736614415436/?fref=ts |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Pet Tra 28, 2017 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala ti Roberte na komentarima pogotovo sto si ti jako dobar u tome Ma figure - vidim da jednostavno treba vjezbe i vjezbe i et gleda, citam i sve al dzaba morace proci jedno desetak figurica dok mozda nadodem na neki posten rezultat _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sri Ruj 06, 2017 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo da zatvorim i ovu temu Konacno je gotova taman pred CK da ne idem praznih ruku da se vidi da i ja nesto pravim ko fol.
Zivjeli
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|