Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Wishmaster
 | Član od: 04 Stu 2012 | Poruke: 431 | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Pon Sij 30, 2017 12:08 am Naslov poruke: Vinjetica - Njemacka '42 1:35 |
|
|
Pozdrav svima. Poceo sam sa izradom manje vinjete na kojoj ce biti jedna maketa bmw r75 motor sa prikolicom, ulica, izlog i tako neke sitnice. Moguce je da stavim i jednu dvije figure ali to cu jos vidjeti. Prica je smjestena u Njemackoj u WWII '42 godine Pa eto vidjecemo kako ce ispast
Trenutno je u toku izrada motora. Maketa je LionRoar prilicno rijetka. Bar kad sam je ja trazio. Inace vrhunska je maketa, stim da je stvarno sitno sve i pipavo. Al et... borim se Gume su zivi cirkus bile, sastavljene su iz pet dijelova plus dva eceraja - zice, felge.
Ovo je dosad urađeno ...
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 4911 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | Član od: 30 Jul 2010 | Poruke: 1248 | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Sij 30, 2017 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Iske ovo je dolično
Felge  _________________ 凸(¬‿¬)凸 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Jolly Rogers
 | Član od: 04 Sij 2011 | Poruke: 368 | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Sij 30, 2017 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Kotaci imaju malo vise dijelova, al kad se sloze izgledaju super. Ajd samo zamjeni onaj "kolac" od retrovizora,ovak izgleda ko drzalo od lopate, staklo na svjetlu bas i ne bi trebalo tak stajat i pobrusu savove na na vilici ,a vide se i na ruckama. _________________ Govori tiho i nosi štap sa sobom
MK GRUNF |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
 | Član od: 12 Svi 2012 | Poruke: 252 | Mjesto: Zagreb |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Uto Sij 31, 2017 9:00 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav raja Sad staklo kako je tako je Zaljepljeno je i ne znam ni mogu li ga izvaditi uopce. Vidjecu A ovo šavove i stalak retrovizora to budem popravio Te stvari se uopce ni ne vide uzivo o.O Tek na slikama ... _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Pet Velj 03, 2017 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Vinjetica u izradi. Fotke su neobavezne sa mobitela
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | Član od: 30 Jul 2010 | Poruke: 1248 | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Velj 03, 2017 8:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Sjajno Iske, sjajno  _________________ 凸(¬‿¬)凸 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | Član od: 09 Lis 2011 | Poruke: 2542 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 03, 2017 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
.....lajkam....  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 4911 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | Član od: 04 Lis 2009 | Poruke: 1314 | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Velj 03, 2017 11:51 pm Naslov poruke: |
|
|
sviđa mi se ideja vinjetice ,motorcic i prikolica.ono sta bi ja drugacije napravija je to da bi maknuo ovi gornji kat,po meni je nepotreban i zamijenio gurlu sa nekom tanjom (gurla,ova cijev kroz koju prolazi kisa,ne znan kako se kaze na hrvatskom standardnom jeziku )
u svakom slucaju zanimljiv projekt i jedva cekam daljnji napredak  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sub Velj 11, 2017 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala drugari sto pratite i na komentarima:) Oluk ce svakako biti manji ustvari vec je. Nekad stavim neke stvari cisto da vidim kako izgleda i sl.
Nastavak radova. Motoric je uglavnom gotov!
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Ned Ožu 26, 2017 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo da prijavim mali napredak.
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Jolly Rogers
 | Član od: 04 Sij 2011 | Poruke: 368 | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Ned Ožu 26, 2017 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Kutija-na motoru, nema sanse da tak stoji.
Gornji dio kutije-poklopac bi trebao po prilici biti u visini sa blatobranom. _________________ Govori tiho i nosi štap sa sobom
MK GRUNF |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Ned Ožu 26, 2017 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro, nemoj se ljutiti Popravit cu to! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|