Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 07, 2017 12:39 pm Naslov poruke: Nakon 4 godine |
|
|
Eto nakon 4 godine počeo sam se opet baviti maketarstvom, pa ovo su zadnji radovi poredani od boljeg prema lošijem po nekoj mojoj procjeni, sad sam opet ko početnik jer opet moram isprobavati i praksati farbanje.
Ispričavam se zbog loših slika loš je fotić.
Ako se slike nebudu vidle budem probo opet uploudat na neku drugu stranicu nisam dugo to koristio pa sam malo zaboravio jer image shack se sad plaća pa nemogu tamo.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 07, 2017 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Koje ti je to mjerilo? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 07, 2017 3:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| 1/35, znam da nije baš nešto, fali mat lak al nemam love sad za njega bit će poslje, fale neki detalji, ponestalo mi je skin tone boje za kožu... i tako, al zanima me neko mišljenje eto za ponovni start, osim smjese za popunjavanje rupa i pukotina što bi još trebalo...? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 07, 2017 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
pa neki jeftini kit i par "jeftinih" revellovih boja, pa se probaj poigrati sa sjenama u utorima i sl, uzmi neku skin tone boju pa neku crvenu il smeđu pa im malo mješaj da dobiješ tonove na licu, prva figura izgleda ok, probaj dobiti ostale na taj nivo, a najvažnije probaj ne raditi tolike oći, napravi samo užasno malu crticu bijelog i gore najmanju moguću točkicu neke sive, ne crne... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|