Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| White Tiger
 | | Član od: 08 Lip 2015 | | Poruke: 111 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 1:43 pm Naslov poruke: M16 Halftrack 1/76 Revell |
|
|
Pozdrav dobri ljudi, evo zavrsio sam s jos jednom kratkom ali slatkom maketom. Zavrsena u svega 3 dana (s obvazema oko faksa sa strane) bila je pravi mali gust za slagati. Rijec je o maketice iz Revellove tj. Matchboxove serije 76-ica. Ovo mi je dosada bila najmanja maketa ikada. Planiram u buducnosti skupljat te maketice u 76-ici bas zbog tih simpa podloga i zbog tog sto su stedljive za prostor u sobi u nastavku slike, btw slika s palcem je usporedba za velicinu. Lijep pozdrav dragi ljudi
 _________________ Eni 20, Osijek
Maketarstvom se bavim od zime 2014. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 2:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije loše. I ja je upravo lijepim samo što će moja bit bez ove podloge, gunnera i bez blata.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| White Tiger
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 2:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Borise, sretno ti s tvojim  _________________ Eni 20, Osijek
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Uh! Preduhitrio si me... I meni je ovo na stolu iako tek u začetku.... I meni se ta serija 1/76 sviđa iz istih razloga: male makete s podlogom ,koja se još i da dodatno "obogatiti" da izgleda živo... Svaka ćast iako šteta što nisi "travu" malo bolje zamaskirao da se ne skuži da si ju ljepio ,ali zemlju si zato dobro zamaskirao... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobar sve si bolji |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| White Tiger
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Poky ma ta serija 76-ica je stvarno genijalna potrudit cemo se nekako tu travu jos malo "ušminkati"  _________________ Eni 20, Osijek
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Stu 13, 2016 4:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Simpatične su te makete sa podlogama od Matchboxa, nemaju detalja kao novije makete, no dadu se lijepo napraviti. Slažem se sa kolegama oko trave, meni ti je bolja stvar static grass, sa ovakvim tipom trave se nisam nikada uspio izboriti da ispadne i legne kako ja hoću. Mali savjet ako može oko blata. Probaj nanositi različite nijanse blata da razbiješ jednoličnost, i u malo tanjim slojevima no postepeno. Radi ga cijelo vrijeme da ga imaš pod kontrolom. Također ako želiš da na mjestima bude vlažno, uzmi malo Emsala ili Pronta kistom pa ga naneseš na osušeno blato, dat će onaj vlažan izgled blata tu i tamo. Svaka ti čast i samo radi dalje i uživaj
Živio
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pon Stu 14, 2016 3:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan je, bravo ....
VOjo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|