Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Sri Lis 12, 2016 11:10 am Naslov poruke: K: kupnja/naručivanje maketa s njemačkog eBay-a za Vas |
|
|
Pozdrav svima
ukoliko trebate neku maketu iz Njemačke molim pogledajte ponudu prodavača michaello2010 na njemačkom eBay-u
http://www.ebay.de/sch/michaello2010/m.html?item=311673510438&hash=item4891305a26&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562
Dućan je u Frankfurtu (Oder) i drži gotovo 9000 artikala po fiksnim cijenama (Airfix, Bronco, Eduard, Great Wall Hobby, Hasegawa, Hobby Boss, Kinetic, Lion Roar, Rye Field Model, Takom, Trumpeter, Zoukei Mura i tako dalje). Ipak svaki dan na aukciju ide njih cca.30 komada i aukcije su najčešće na 1 dan, ponekad 3 dana. Pogledajte što Vas zanima i javite se na PM.
Brojni članovi foruma su preko mene tamo kupili brdo maketa pa Vam mogu potvrditi povoljne cijene.
Cilj mi je uvijek napuniti paket od 10kg jer je tada poštarina za Hrvatsku 20€. Paket do 2kg je 13€. Logika je jasna, veći paket se više isplati. Ja plačam prodavaču i brinem o dostavi do Zagreba, Vi meni plačate kod preuzimanja. Ako u međuvremenu odustanete od dogovorene kupnje slijedi kazna doživotnog slaganja Frog short run maketa uz udisanje resinske prašine 6 sati dnevno.
Hvala i očekujem Vaše poruke _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|