Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tornado Gr.4 Revell 1/48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pet Stu 25, 2016 7:35 pm    Naslov poruke: Tornado Gr.4 Revell 1/48 Citiraj ovaj komentar

Koristio sam Eduardov PE interior, koji je skroz pogrešne boje. Glavni stajni trap je Airesov dok je prednji iz kutije uz malu doradu...
Ova revelova maketa je dosta komplikovana , ali ako je nesastavljate prema sastavnici i nije tako komplikovano kako se čini.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
CROtale

Član od: 23 Lip 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pet Stu 25, 2016 7:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nice! Palac gore
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Stu 25, 2016 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

flapsove si zalijepio trajno? kak ćeš ih farbat? maskirat ćeš, ili nekaj drugo? imam i ja jednoga na lageru, pa da znam kad ga budem radio Wink
Natrag na vrh
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pet Stu 25, 2016 10:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da jesam , maketa je ofarbana, mada ima jos nekih gresica pa ce biti jos farbanja pojedinih dijelova. Jedna od gresaka je i predebeo vrh vertikalca kojeg treba stanjiti. Ja sam stanjio par milimetara i nije dovoljno ali necu vise.
Instrumenti na decalu su ispravni tj. za gr4, ali su na plastici IDS, tako da sam morao staviti eduardov PE set koji je pogresne boje.Boja unutrasnjosti bi trebala biti kao i boja trupa MSG.
Maketa je dobra i preporucujem je svima koji vole tornado.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma