Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1665 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2016 7:35 pm Naslov poruke: Tornado Gr.4 Revell 1/48 |
|
|
Koristio sam Eduardov PE interior, koji je skroz pogrešne boje. Glavni stajni trap je Airesov dok je prednji iz kutije uz malu doradu...
Ova revelova maketa je dosta komplikovana , ali ako je nesastavljate prema sastavnici i nije tako komplikovano kako se čini.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2016 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Nice!  _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2016 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
flapsove si zalijepio trajno? kak ćeš ih farbat? maskirat ćeš, ili nekaj drugo? imam i ja jednoga na lageru, pa da znam kad ga budem radio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1665 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2016 10:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Da jesam , maketa je ofarbana, mada ima jos nekih gresica pa ce biti jos farbanja pojedinih dijelova. Jedna od gresaka je i predebeo vrh vertikalca kojeg treba stanjiti. Ja sam stanjio par milimetara i nije dovoljno ali necu vise.
Instrumenti na decalu su ispravni tj. za gr4, ali su na plastici IDS, tako da sam morao staviti eduardov PE set koji je pogresne boje.Boja unutrasnjosti bi trebala biti kao i boja trupa MSG.
Maketa je dobra i preporucujem je svima koji vole tornado. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|