Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 1:00 pm Naslov poruke: Italier Tiger ( Early ) 1:35 |
|
|
Znaci sljedeca stvar je u pitanju. Imam Tigra sastavljenoga i ofarbanoga s kistom ali sam nabavio prije tjedan dana airbrush i htio bih ga prelakirati!
Posto nemam sastavnice neznam koje boje treba koristiti , a isto tako zelio bih da je ofarban u neku maskirnu shemu ,a ne da je jednobojan tak da ako netko ima iskustva nek se javi.
P.S.
Po zavrsetku stavljam slike
Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa za početak reci koje područje radiš?Mislim koji frront?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Rusija , usput trebao bih i nove decale  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
ako radiš zimsku shemu onda bijeli a za ostale ti naknadno javim malo se strpi!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 18, 2006 8:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Najranija shema na Tigrovima u Rusiji je cijelovita Panzer Dunkelgrau, a kasnije su svi osnovno Panzer Dunkelgelb sa maskirkama Panzer Olivgrun/ Dunkelbraun. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 18, 2006 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam da su bili jednobojni , ali imam Elefanta koji je maskirni i Wirbelwind-a koji takoder ima maskirnu shemu pa necu onda da Tigar izgleda koda da ga je netko ofuril Najbolje nebi gledao povjesno kak je izgledao i ofarbal ga u shemu u kakvoj je Elefant kod Kurska  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 18, 2006 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pa kod Kurska vise sigurno nisu bili dunkelgrau jednobojni, a imali su i posebne oznake. BTW, Elefant nije bio kod Kurska, vec Ferdinand tako da bi trebao modificirati maketu ako se moze (recimo, izbaciti MG instalaciju na prednjoj strani trupa te kupolu zapovjednika). Prezivjeli Ferdinandi su modifikacijama preradjeni u Elefanta. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 18, 2006 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Ok ,ok uvijek pomjesam ta dva stroja, neka bi tako  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 18, 2006 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Taj tigar ti nepase za ostfront jer takvi su bili samo u africi poslije siciliji to su skroz rani tigrovi razlika je u prednjim blatobranima,stitnicima za auspuhe,filterima i onoj maloj izbocini na kupoli gdje su rupice od ciljaca. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|