Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Hrvoje
 | | Član od: 16 Sij 2015 | | Poruke: 568 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 08, 2016 11:25 am Naslov poruke: Tisak povećava cijene slanja paketa |
|
|
Nije oglas, ali mislim da je ovo prikladan dio foruma za ovu obavijest. Tisak od 11. siječnja tj. od ponedjeljka povećava cijene slanja srednjih i velikih paketa.
Nova cijena slanja srednjih paketa je 20kn, a velikih 25kn.
| Citat: | A. POŠILJKE S OZNAČENOM
VRIJEDNOSTI – PAKETI
Paket veličine S 15,00 kn
Paket veličine M 20,00 kn*
Paket veličine L 25,00 kn*
Kuverta za dokumente 10,00 kn
U cijene je uključen PDV.
Cijeli teritorij Republike Hrvatske = 1 zona
Maksimalna težina paketa iznosi 10 kg. Slanje paketa vikendom dodatno se ne naplaćuje.
Maksimalna odštetna vrijednost iznosi 500 kn.
* vrijedi od 11.1.2016.
B. POTVRĐENO URUČENJE 0,00 kn
Opći uvjeti pružanja ostalih poštanskih usluga Tiska d.d. nalaze se na
www.tisakpaket.hr |
http://tisak.hr/Resources/Media/Tisak%20paket%20CJENIK%2011012016.pdf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
Evo danas sam koristio usluge Tiska (u dolasku) i ne znam dali je to novi dio usluge ali kad mi je stigao paket na kiosk obavjestili su me SMS-om ....
Ništa posebno ali čovjek ne mora stalno odlaziti na kiosk i pitati 'jel' stiglo ....'
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 10:12 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | Evo danas sam koristio usluge Tiska (u dolasku) i ne znam dali je to novi dio usluge ali kad mi je stigao paket na kiosk obavjestili su me SMS-om ....
Ništa posebno ali čovjek ne mora stalno odlaziti na kiosk i pitati 'jel' stiglo ....'
Vojo  |
Tako je bilo i do sada, samo je pošiljatelj trebao znati broj mobitela primatelja. Ali i bez toga nisi morao ići na kiosk provjeravati da li je stiglo. Samo ti je onaj koji šalje paket trebao javiti broj pošiljke i preko interneta tj. njihove web stranice si mogao saznati da ti je pošiljka stigla.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
Tako je bilo i do sada, samo je pošiljatelj trebao znati broj mobitela primatelja. Ali i bez toga nisi morao ići na kiosk provjeravati da li je stiglo. Samo ti je onaj koji šalje paket trebao javiti broj pošiljke i preko interneta tj. njihove web stranice si mogao saznati da ti je pošiljka stigla.  |
Boris,
ja sve ove godine upisujem broj mobitela i ovo mi je prvi puta da sam dobio SMS .... no dobro, valjda će to postati stalna praksa.
A što se tiče internet praćenja, to je najobičnija sprdnja. Nedavno sam od jednog kolege (čini mi se iz Varaždina) 'dobivao' paket cijelih 6 ili 7 dana, a na internetu je stalno pisalo
U DOLASKU NA ODREDIŠNO PRODAJNO MJESTO
što sam znao i bez interneta. Na koncu se ispostavilo da paket nije ni krenuo (iako sam imao broj) iz kioska polaska. Neš ti interneta ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: |
Boris,
ja sve ove godine upisujem broj mobitela i ovo mi je prvi puta da sam dobio SMS .... no dobro, valjda će to postati stalna praksa.
A što se tiče internet praćenja, to je najobičnija sprdnja. Nedavno sam od jednog kolege (čini mi se iz Varaždina) 'dobivao' paket cijelih 6 ili 7 dana, a na internetu je stalno pisalo
U DOLASKU NA ODREDIŠNO PRODAJNO MJESTO
što sam znao i bez interneta. Na koncu se ispostavilo da paket nije ni krenuo (iako sam imao broj) iz kioska polaska. Neš ti interneta ....
Vojo  |
Ja nisam do sada imao nikakvih problema ni sa javljanjem (koje izgleda ovisi o teti koja radi na kiosku) ni sa praćenjem preko web-a. Čak i kada bi na pošiljci bio naveden broj fiksnog telefona, gospoja koja radi na kiosku me redovito zvala doma i rekla da je paket stigao. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
Nažalost sa Tiskom je problem kada se šalje iz ili u manja mjesta, naime oni to valjda sve šalju u Zg pa iz Zg opet distribuiraju sa novinama, zato npr kad se šaljeiz Zg u Zadar stigne slijedeći dan a kad se šalje iz nekog drugog mjesta to traje..traje.... traje...
A ono s SMS-om nije loše jedino kad bi bio normalna, neutralna poruka a ne
"... na kiosku Tiska xyz te nestrpljivo čeka tvoj paket.."
mrzim te američke konfekcijske prijateljske poruke koje sa lažnom prisnošću idu na "ti" i trebale bi zvućat pune oduševljenja i zainteresiranosti... to mi je jednako grozno ko i predpripremljene sms čestitke za blagdane, ali "de gustibus.." |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pet Velj 26, 2016 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim, da se razumijemo - da ne bude zabune - ja sam JAKO zadovoljan sa Tiskovom uslugom, malo manje sa ovim povećanjem cijena, ali dobro, što je tu je.
Meni je jako praktično što ne moram posebno pakirati maketu (a to me kod Pošte najviše izluđuje i zabrinjava da se ne polomi) tako da ću sigurno i dalje koristiti usluge Tiska .... samo sam se htio malo požaliti (i pohvaliti ih) ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Ned Velj 28, 2016 11:06 am Naslov poruke: |
|
|
Eee, ovi Tiskovci me sve više oduševljavaju .... prije dva dana mi pošalju mail da mi je krenuo paket od kolege iz Omiša, a ja pokušam vidjeti gdje je, pa opet jučer, pa danas, a ono mi stalno javlja
za broj paketa koji su oni dali ....
Nekima je očito Internet nešto vanzemaljsko ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Ned Velj 28, 2016 11:30 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | Eee, ovi Tiskovci me sve više oduševljavaju .... prije dva dana mi pošalju mail da mi je krenuo paket od kolege iz Omiša, a ja pokušam vidjeti gdje je, pa opet jučer, pa danas, a ono mi stalno javlja
za broj paketa koji su oni dali ....
Nekima je očito Internet nešto vanzemaljsko ....
Vojo  |
Vojo, dal li si šifru copy/pasteo ili rukom kucao. Jer ako si kopirao možda ti je ostalo prazno mjesto na početku ili kraju pa zato ne može naći paket? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 854 | |
|
Upisano: Ned Velj 28, 2016 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
Ma nije do toga. Ja sam kriv. Kreirao sam dokument preko weba za slanje u petak navecer, a tek danas predao na kiosk.
Isprike  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Ned Velj 28, 2016 12:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| potez XXV Napisao/la: | Ma nije do toga. Ja sam kriv. Kreirao sam dokument preko weba za slanje u petak navecer, a tek danas predao na kiosk.
Isprike  |
Ajde dobro, glavno da nije Tisak kriv .... a inače sam Copy-Paste-ao, nikad to ne radim ručno (ja sam ti bivši programer pa sam to naočio davno).
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|