Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2015 8:52 pm Naslov poruke: USS TRuman u Splitu |
|
|
| Tko ima točne podatke o posjetu,čuo sam na radiju da je tu od petka a posjet za građane u utorak,na MORH-u nekakve stidljive najave da je tu 4,5,6 .12.2015,ima li netko nešto točnije,ako ima posjeta kako i gdje sa prijavom,javite! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 854 | |
|
Upisano: Sri Pro 02, 2015 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bas ne vjerujem da ce biti dopusten pristup "obicnim smrtnicima" nosacu... Eventualno novinarcici i sl.
Kao i precizan info kada stize, to se bas i ne objavljuje javno...
Vidite da su otkazali i otvorene dane u Zemuniku...
Mi cemo ga jedino moci promatrati s obale...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 12:56 am Naslov poruke: |
|
|
Nosač će prema nekim novinskim napisima biti usidren u Splitskom kanalu, izvan plovnih puteva lokalnih putničkih linija, danonoćno će ga osiguravati plovila HRM-a, policija i ronioci i biti će zabranjen pristup bilo kojem plovilu na manje od 500 metara, tako da neće biti ništa od turističkog posjeta i fotkanja uz Hornete. Uostalom, meni se čini po nekim napisima da brod dolazi više po borbenom zadatku nego u turistički posjet, tako da je veliko pitanje koliko će i njegova posada imati prilike izići na kopno. Posjeti za građane takvim plovilima su se organizirali u nekim prošlim vremenima prije masovne epidemije krvoločnih fanatika u crnim odijelima. U zadnjih godinu dvije nekoliko je američkih ratnih brodova bilo u vezano Splitu i ni u jednom slučaju nisu bili omogućeni posjeti građanima. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
A ne boj se izaći će posada vani. Možda ne svi, ali večina hoče. 5500 ljudi.
Ja ga nažalost ne mogu vidjet niti izdaleka. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 315 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
upravo sam zvao veleposlanstvo SADa njihov public relations odjel. posjete su moguće samo za akreditirane novinare (rok za prijavu je past tense) te naše vrle političare. Ukoliko ne spadate u navedene skupine onda kao i ja možete jedino gledati USS Truman na netu _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala za info,mogu planirat vikend,guzonje nek uživaju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Ned Pro 06, 2015 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
ajme strasni su ti americani, kaze jucer na rtl ovom vijestima novinar s palube da je na nosacu cak 2400 pilota
ne znas ko je jaci, americanski piloti ili rvacki nounari  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Ned Pro 06, 2015 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Razmilila se američka balavurdija po cijelome gradu, jučer kad su se počeli iskrcavat činilo mi se kao da je došla neka srednjoškolska ekskurzija a ne članovi posade najmoćnije klase brodova na svijetu. Splitska Riva je bila kao školsko dvorište za vrijeme velikog odmora. Čini mi se da nitko od njih nema više od 20 godina, a velika većina i manje. I puno cura ima u posadi. Supruga me sinoć dok smo šetali gradom pitala: "A jel' ovaj nosač nekakav školski brod Američke ratne mornarice!?"  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5785 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jura_vg
 | | Član od: 05 Velj 2015 | | Poruke: 302 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Ned Pro 06, 2015 11:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja Vlatka ga je slikala s rive, kaže da je sve puno murije i da ne puštaju bliže.?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Pon Pro 07, 2015 11:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | Moja Vlatka ga je slikala s rive, kaže da je sve puno murije i da ne puštaju bliže.?
|
Ma nije baš tako... jeste da je policija razmještena na svakom isturenom dijelu obale ali ne brane da se brod gleda i fotografira. Ja sam ga jučer fotkao sa "Katalinića briga" (to je najbliža i najisturenija točka obale s kojeg ga se može vidjeti), imao sam montiran fotoaparat na stativu i par metara od mene su bila patrolna kola i policajci i ni riječi nisu rekli. A oko mene je još bilo mnoštvo ljudi s dalekozorima i fotoaparatima. Šteta da je sunce uvijek u položaju nepovoljnom za fotografiranje tako da fotke i nisu baš nešto.
Ovo su fotke koje sam snimio u subotu prijepodne sa trajekta za Šoltu, Truman je tek stigao, možda sat vremena prije:
A ovo su fotke snimljene jučer sa Katalinića briga:
 _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|