Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Jolly Rogers
 | Član od: 04 Sij 2011 | Poruke: 368 | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
Metni nesto u onu tavu. Nakovnji su resin? _________________ Govori tiho i nosi štap sa sobom
MK GRUNF |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
 | Član od: 29 Pro 2007 | Poruke: 549 | Mjesto: Karlovac |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 03, 2015 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Na tvom bi mjestu još malo "uništio" i zaprljao tokarski stroj. Peć izgleda odlično. Koje si figure planirao? neke resin civile ili će bit i neki vojnik? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4097 | |
|
Upisano: Čet Sij 07, 2016 11:11 am Naslov poruke: |
|
|
ja bih sve te elektricare kaj su bez vaser vage vukli instalaciju strijeljal  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | Član od: 06 Stu 2005 | Poruke: 1669 | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Sij 07, 2016 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda!
Čija je kuća? Mislim zidovi, prozori i to? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Čet Sij 07, 2016 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Zidovi , prozori , vrata i te stvari su samogradnja.. a kaj se tiče instalacije jel ja delam u HEP-u ili Slider ? objekat ima i suglasnost i prijavu instalacije od ovlašenog električara tak da o instalaciji nemamo kaj pričat  _________________ MK GRUNF ZAGREB - ispostava Karlovac
https://www.facebook.com/Robert-Ple%C5%A1e-miniatures-457736614415436/?fref=ts |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4097 | |
|
Upisano: Čet Sij 07, 2016 12:43 pm Naslov poruke: |
|
|
robert11 Napisao/la: | Zidovi , prozori , vrata i te stvari su samogradnja.. a kaj se tiče instalacije jel ja delam u HEP-u ili Slider ? objekat ima i suglasnost i prijavu instalacije od ovlašenog električara tak da o instalaciji nemamo kaj pričat  |
Slider bi rado delal u Hepu al nemam nikakvu vezu..ne znam kak je u Karlovcu al ovdje moras imat bar strica direktora
ooo, imamo kaj pricat onak ofrlje, bez vaser vage, pa kud vudri hiltijevka, tu vudris tiplin,...da ne velim kak ti neki kablovi opce nisu skopcani u obujmice....vrlo traljavo, zavrsili bi oni meni na ruskom frontu
PS- ak si u terencima Hepa, onda ok, ak si u kancelarijama, onda mi je sve jasno
PSS Slider ti je postavil nadzbuknih u karijeri odavde do Vladivostoka
PSSS a znamo kak se dobijaju suglasnosti i potvrde od ovlastenih elektricara- 100 eura komad
i na kraju - salim se kompa, no hard filings  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| robert11
|
Upisano: Čet Sij 07, 2016 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Slider Napisao/la: | robert11 Napisao/la: | Zidovi , prozori , vrata i te stvari su samogradnja.. a kaj se tiče instalacije jel ja delam u HEP-u ili Slider ? objekat ima i suglasnost i prijavu instalacije od ovlašenog električara tak da o instalaciji nemamo kaj pričat  |
Slider bi rado delal u Hepu al nemam nikakvu vezu..ne znam kak je u Karlovcu al ovdje moras imat bar strica direktora
ooo, imamo kaj pricat onak ofrlje, bez vaser vage, pa kud vudri hiltijevka, tu vudris tiplin,...da ne velim kak ti neki kablovi opce nisu skopcani u obujmice....vrlo traljavo, zavrsili bi oni meni na ruskom frontu
PS- ak si u terencima Hepa, onda ok, ak si u kancelarijama, onda mi je sve jasno
PSS Slider ti je postavil nadzbuknih u karijeri odavde do Vladivostoka
PSSS a znamo kak se dobijaju suglasnosti i potvrde od ovlastenih elektricara- 100 eura komad
i na kraju - salim se kompa, no hard filings  |
hehe ... dobar si dobar .. sve ti je jasno  _________________ MK GRUNF ZAGREB - ispostava Karlovac
https://www.facebook.com/Robert-Ple%C5%A1e-miniatures-457736614415436/?fref=ts |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|