Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Plastikova zima

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Ned Lis 25, 2015 3:55 pm    Naslov poruke: Plastikova zima Citiraj ovaj komentar

Bratislava 27.11.2015

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Čet Lis 29, 2015 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ispravka datuma ,moja greška 28.11.2015,volio bih prisustvovat ovom događaju ali kako se stvari odvijaju teško prema Slovačkoj zbog trenutne situacije.Upravo sam od HŽ-a dobio obavijest da vlak prema Budimpešti ne ide do daljnjeg.Plan mi je bio ZG-Budimpešta-Bratislava šta je cca 30% jeftinije od pravca ZG-Beć-Bratislava,ima još oko mjesec dana pa ako netko planira s vlastitim prijevozom a ima mjesta nek se javi,nadoknada troškova se podrazumijeva.

http://www.kpmbratislava.sk/zima.html
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma