Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2015 5:37 pm Naslov poruke: Emisija GODINA OLUJE na HRT |
|
|
Pozdrav svima.
Nadam se da ste gledali emisiju GODINA OLUJE na HRT-1 emitiranu u četiri dijela ovih posljednih dana (4-7.8.).
Meni se jako sviđala - prvi puta da je emisija emitirana sa (po meni) vrlo objektivnim i istinitim prikazima događaja i sa većinom neviđenih/neprikazanih snimaka.
Ja ću, poput Dragiše, pokušati skinuti 'stilove' (zamrznute slike) tehnike, pa ako uspijem ću ih prikačiti ovdje (iako se potajno nadam da će me Dragiša preteći .... ali nemojte mu reći!).
Volio bih čuti i vaše (ozbiljne) komentare o toj emisiji - na stranu malo zbrkani scenarij koji je mješao napred-nazad periode i prikaze, ali po pitanju samog sadržaja, snimaka, intervjua, tehnike itd.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2015 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
U dvije scene u drugoj epizodi na sekund - dvije (kad je bilo govora o aerodromu na Udbini) jasno se vidi sivi A-10 Thunderbolt kako puca. Jeli režija šibnula (kako već znaju) bilo koji avion da naznače napad avionima na neki cilj ili nam je neki A-10 "dao ruku"???
Potpisujem da nisam falio.
Serija ok što se tiče snimaka do sada rijetko ili nikad viđenih ali skakanje tematsko i vremensko je neupućenom nekad teško za pratiti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Sub Kol 08, 2015 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | U dvije scene u drugoj epizodi na sekund - dvije (kad je bilo govora o aerodromu na Udbini) jasno se vidi sivi A-10 Thunderbolt kako puca. Jeli režija šibnula (kako već znaju) bilo koji avion da naznače napad avionima na neki cilj ili nam je neki A-10 "dao ruku"???
Potpisujem da nisam falio.
Serija ok što se tiče snimaka do sada rijetko ili nikad viđenih ali skakanje tematsko i vremensko je neupućenom nekad teško za pratiti. |
Mislim da je A-10 ubačen onako, radi efekta. Koliko ja znam, naši na Udbini (po Oluji) nisu išli sa Gajgerovim brojačima ....
A tematsko skakanje - j*bi ga, za 'nas poznavaoce' nije bilo problema, odma' smo sve kužili, ne? A ostali, bože moj, neka se potrude pa nauče redoslijed operacija ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 09, 2015 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da se taj A-10 pojavljuje na snimci koja je u kontekstu NATO napada na Udbinu 1994. godine, a ne u svezi sa samom VRO Oluja... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FilipZG
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 387 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 9:12 am Naslov poruke: |
|
|
Jel samo meni da tipa nakon 7-10 minuta snimke počnu problemi, ili nestane zvuk ili stane slika? _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
i meni se dešava isto.... _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | | Član od: 12 Stu 2008 | | Poruke: 338 | |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| sve četiri epizode odgledao bez trzaja ili bilo kakvih smetnji .. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
ni meni nis ne trza _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|