Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 11:57 am Naslov poruke: Klub |
|
|
Evo, tko prima novake? Rado bih se učlanio u klub al nisam znao na koji načim uspat pa sad radim topic . Uglavnom, imam 6 maketa završenih od kojih su 4 u diorami, trenutno radim RAH-66 Comanche 1:72. Imam 16. godina, imam Airbrush (onaj starter al ipak je airbrush) i slažem samo 1:72 moderno (neznam dal je to važno al evo). Živim u Zagrebu i to je to. Eto, tko me želi primit nek javi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
ako mozes dodji danas u 2000hrs na ugao ulice kneza mislava i trga zrtava fasizma - kod kino kluba zagreb... odrzat ce se redoviti sastanak MK slavoljub penkala, pa onda, dodji, vidi i uclani se ako oces
LP |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Može malo opširnije o klubu? Recimo koliko članova ima, i tako... Danas ću možda malo kasniti jer mi je škola do 19:45, al mislim ću doć 100%. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Dođi večeras.. Tamo nas u Penkali ima puno sa foruma (uključujući i mene) i ekipa je OK. Klupska biblioteka ima gomilu maketarskih časopisa, a upisnina je samo 50 Kn godišnje. Nema samo nas "starih pasa" nego i ljudi tvojih godina. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
a primate li civilne maketare
mislio sam sa nekim popricati o uclanjenju u neki klub nekidan na natjecanju al nisam znao kog pitat. jedino Timmyja znam a njega ste mi zaposlili preko glave. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 5:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Naravno da primamo
Medju nama ima svih profila maketarstva, pa čak i onih koji samo kupuju makete, šala-mala.
Medju nama su takodjer i zaljubljenici u povijest raznih vremenskih razdoblja.
Nego za sve koje interesira, Maketarski Klub Slavoljub Penkala ima vrijeme druženja svake srijede od 20-22 u kino dvorani doma Zagrebačke Zajednice Tehničke kulture,Za-Te Plus na Trg žrtava fašizma 14. (Djamija) , čošak sa Ulicom Kneza Mislava.
| low Napisao/la: |
mislio sam sa nekim popricati o uclanjenju u neki klub nekidan na natjecanju al nisam znao kog pitat. jedino Timmyja znam a njega ste mi zaposlili preko glave. |
Timmy je takodjer naš član, a ja sam odgovoran što je jadničak imao toliko posla, sorry  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 6:09 pm Naslov poruke: |
|
|
tamo gdje je bio Shwartz u 4. mjesecu? danas nemogu stic ali ocekujte me. mozda iduci tjedan. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 6:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | tamo gdje je bio Shwartz u 4. mjesecu? |
Baš tamo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2453 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Low, računam na to da dolaziš.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
ma mozete me odmah predbiljezit za 50 kn.
vidimo se prve slobodne srijede. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 8:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nažalost zbog škole koja je bila prijepodne, nisam stigao vidjeti topic s točnom lokacijom, a nisam he htio "izgubit" tražeći pa onda 1000% sljedeći put, jako mi je žao, jer sam baš bio zainteresiran ali ajd... Ima i drugih prilika... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Easy Napisao/la: | | Nažalost zbog škole koja je bila prijepodne, nisam stigao vidjeti topic s točnom lokacijom, a nisam he htio "izgubit" tražeći pa onda 1000% sljedeći put, jako mi je žao, jer sam baš bio zainteresiran ali ajd... Ima i drugih prilika... |
Ajde već jednom navrati, jer već smo o tome pričali prije mjesec, dva. A onaj Harrier te još uvijek čeka...
Btw., vrijeme je da se pojavi u klubu netko tko će nadmašiti Jerasa po broju promijenjenih avatara...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 11:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| prelude Napisao/la: | Btw., vrijeme je da se pojavi u klubu netko tko će nadmašiti Jerasa po broju promijenjenih avatara...  |
Da, da, šjor prelude ima pravo Adolescentna kriza identiteta? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 11:45 pm Naslov poruke: |
|
|
A ovaj ostaje, za duuugooo (blah balh, kolko mognem izdržat), mene možete lako zapamtiti (kak ime govori EASY), jer stalno brijem na ove US fore  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 27, 2006 11:46 pm Naslov poruke: |
|
|
I dajte, samo tri avata...pa nije to tak strašno šta neeee....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|