Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PetarBurazin
| | Član od: 06 Ožu 2015 | | Poruke: 15 | | Mjesto: Omiš |
|
Upisano: Sub Ožu 07, 2015 2:49 pm Naslov poruke: Pozdrav iz Omiša |
|
|
Ja sam Petar dolazim iz Omiša. Već duže vrime čitam forum ali sad sam se napokon učlanio. Uglavnom radi malih oglasa i nekih pitanja da budem iskren! Imam 30god a prve makete sam sastavio sa 15ak ali od tada sam ima 15god pauze sve dok ima par miseci nisam sa bratom zalutao u Mullera kupit čokoladu. Tamo nam je oko zapelo za Tamiya Bismarcka 1/350 kojeg smo kupili, pa naručili PE od Tom's Modelworka pa kupili Bug za rad sa PE djelovima, pa naručili drvenu palubu i sad naravno to stoji u kutiji jer nitko nema muda za to započet radit!:/
U međuvremenu sam napravio par Revellovih manjih maketa 1/72 (kao za vježbu) a trenutno radim Revellov Eurocopter 1/32 koji bi uskoro trebao biti gotov. Osim maketa bavim se ribolovom, akvaristikom, tenisom, izradom vlastitih varalica za spin, pokušavam svirat gitaru a moja najveća i najdugotrajnija ljubav je podvodni ribolov i tome posvećujem najviše vrimena, volje i ljubavi. I curi isto!
Toliko od mene za početak!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 07, 2015 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro nam došao  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Ožu 07, 2015 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
dobrodosao _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 07, 2015 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|