Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| The_Duke
| | Član od: 04 Ožu 2015 | | Poruke: 9 | | Mjesto: Ćuprija |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 1:40 am Naslov poruke: Pozdrav drugari |
|
|
Pozdrav ljudi, da se zvanicno predstavim:
Ja sam Nikola, iz Cuprije (malo mesto u Centralnoj Srbiji), 23 godine, student. Tako bih se predstavio da nisam hobista na vise polja.
A sada, kako treba:
Svoj prvi hobi sam zapoceo 2011. godine, kupovinom prve igracke (mada se zver tesko moze nazvati igrackom) Helikoptera T-REX 500 :
Ubrzo potom je dosla i Cessna 182 :
Pa Monster Truck Savage 3.5 HPI Racing :
I na kraju, moje najdraze cedo, DJI Naza Hexacopter:
(slika je sa neta, jer je trenutno u fazi montiranja kamere, pa je malo rasturena)
A onda se pojavila akvaristika... Tako da zadnje dve godine se bas aktivno zaludjujem malawi ciklidima, dok je na prolece u planu jedan morski akvarijum. Moji akvarijumi su definitivno retka stvar na koju sam iskreno ponosan:
Pored svega ovoga se malo bavim i elektronikom, posto mi je to struka. Ako nekome nesto treba iz gore navedenih oblasti, tu sam da pomognem koliko mogu...
I tako, napisah ja svasta, a nikako ono glavno... Mastao sam o maketi broda jos kada sam potopio ocev brod u bazen i naravno potpuno ga upropastio (zato ce moji brodovi biti u staklenim zvonima, nema diranja ), ali sam smatrao da je sve to previse ozbiljno i komplikovano za mene, dok me devojka nije ubedila da probam. Tako da sam od danas ponosni vlasnik Heller Tirpitz 1:400 makete broda.
Kupio maketu, lepak, boje. Dobru volju i vremena imam, ali definitivno nemam iskustva. Svaka pomoc ce biti i vise nego dobrodosla!
Nadam se da cemo se lepo druziti i da cu svasta nauciti od vas! Citamo se! _________________ Psihički sam se odjavio. Mozak - misaona imenica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 10:32 am Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav i dobro došao. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| The_Duke
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 10:37 am Naslov poruke: |
|
|
Bolje vas nasao  _________________ Psihički sam se odjavio. Mozak - misaona imenica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao i svaka čast na svestranosti!  _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| The_Duke
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 11:14 am Naslov poruke: |
|
|
Bolje nasao Mario... Previse slobodnog vremena, sta da ti kazem... A i insonmnia je cudo... _________________ Psihički sam se odjavio. Mozak - misaona imenica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 11:58 am Naslov poruke: |
|
|
Dobrodošao drug  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 567 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| pozdrav, što se tiće potapanja brodova i i akvarija, di ćeš bolje- akvarij sa dioramom potopljenog broda. ribicama nije dosadno, akvarij nije prazan, a ti složio maketu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Ožu 05, 2015 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| skobe Napisao/la: | | pozdrav, što se tiće potapanja brodova i i akvarija, di ćeš bolje- akvarij sa dioramom potopljenog broda. ribicama nije dosadno, akvarij nije prazan, a ti složio maketu | jedino kaj ce mu boje potrovat ribe....kemija vode u akvariju je zahebana stvar....
pozz _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| The_Duke
|
Upisano: Pet Ožu 06, 2015 12:13 am Naslov poruke: |
|
|
| skobe Napisao/la: | | pozdrav, što se tiće potapanja brodova i i akvarija, di ćeš bolje- akvarij sa dioramom potopljenog broda. ribicama nije dosadno, akvarij nije prazan, a ti složio maketu |
Prvo se moram sloziti sa Slider-om, vezano za boju...
Drugo, ja sam prilican protivnik stavljanja icega u akvarijum sto nije prirodno, znaci nikakvo plasticno bilje, cupovi ili ne daj boze zamak...
Sta znam, ljudi koji bi malo ozbiljnije da se bave akvaristikom akvarijum smatraju za deo prirode i trude se da ga takvim i odrzavaju, mada nemam problem kada vidim zamak ili tako nesto u tudjem akvarijumu, svako cuva ono sto voli.
Jos jednom, hvala svima i nadam se dugoj saradnji  _________________ Psihički sam se odjavio. Mozak - misaona imenica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| The_Duke
|
Upisano: Pet Ožu 06, 2015 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
I da, pitanje za moderatore:
Da li postoji tapatalk opcija za forum? Trazio forum u search-u ali nisam nasao... _________________ Psihički sam se odjavio. Mozak - misaona imenica. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|