Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pozdrav drugari

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
The_Duke

Član od: 04 Ožu 2015
Mjesto: Ćuprija
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 1:40 am    Naslov poruke: Pozdrav drugari Citiraj ovaj komentar

Pozdrav ljudi, da se zvanicno predstavim:

Ja sam Nikola, iz Cuprije (malo mesto u Centralnoj Srbiji), 23 godine, student. Tako bih se predstavio da nisam hobista na vise polja. Smile

A sada, kako treba:

Svoj prvi hobi sam zapoceo 2011. godine, kupovinom prve igracke (mada se zver tesko moze nazvati igrackom) Helikoptera T-REX 500 :

Ubrzo potom je dosla i Cessna 182 :

Pa Monster Truck Savage 3.5 HPI Racing :

I na kraju, moje najdraze cedo, DJI Naza Hexacopter:
(slika je sa neta, jer je trenutno u fazi montiranja kamere, pa je malo rasturena)

A onda se pojavila akvaristika... Tako da zadnje dve godine se bas aktivno zaludjujem malawi ciklidima, dok je na prolece u planu jedan morski akvarijum. Moji akvarijumi su definitivno retka stvar na koju sam iskreno ponosan:

Pored svega ovoga se malo bavim i elektronikom, posto mi je to struka. Ako nekome nesto treba iz gore navedenih oblasti, tu sam da pomognem koliko mogu... Smile

I tako, napisah ja svasta, a nikako ono glavno... Mastao sam o maketi broda jos kada sam potopio ocev brod u bazen i naravno potpuno ga upropastio (zato ce moji brodovi biti u staklenim zvonima, nema diranja Very Happy ), ali sam smatrao da je sve to previse ozbiljno i komplikovano za mene, dok me devojka nije ubedila da probam. Tako da sam od danas ponosni vlasnik Heller Tirpitz 1:400 makete broda. Smile

Kupio maketu, lepak, boje. Dobru volju i vremena imam, ali definitivno nemam iskustva. Svaka pomoc ce biti i vise nego dobrodosla! Smile

Nadam se da cemo se lepo druziti i da cu svasta nauciti od vas! Citamo se!
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 10:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav i dobro došao.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
The_Duke

PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 10:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bolje vas nasao Smile
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 10:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošao i svaka čast na svestranosti! Wink
The_Duke

PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 11:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bolje nasao Mario... Smile Previse slobodnog vremena, sta da ti kazem... Very Happy A i insonmnia je cudo...
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 11:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobrodošao drug Rukovanje

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 4:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav.

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 6:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav, što se tiće potapanja brodova i i akvarija, di ćeš bolje- akvarij sa dioramom potopljenog broda. ribicama nije dosadno, akvarij nije prazan, a ti složio maketu
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Čet Ožu 05, 2015 10:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

skobe Napisao/la:
pozdrav, što se tiće potapanja brodova i i akvarija, di ćeš bolje- akvarij sa dioramom potopljenog broda. ribicama nije dosadno, akvarij nije prazan, a ti složio maketu
jedino kaj ce mu boje potrovat ribe....kemija vode u akvariju je zahebana stvar....Smile
pozz
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
The_Duke

PorukaUpisano: Pet Ožu 06, 2015 12:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

skobe Napisao/la:

Prvo se moram sloziti sa Slider-om, vezano za boju... Smile
Drugo, ja sam prilican protivnik stavljanja icega u akvarijum sto nije prirodno, znaci nikakvo plasticno bilje, cupovi ili ne daj boze zamak... Very Happy

Sta znam, ljudi koji bi malo ozbiljnije da se bave akvaristikom akvarijum smatraju za deo prirode i trude se da ga takvim i odrzavaju, mada nemam problem kada vidim zamak ili tako nesto u tudjem akvarijumu, svako cuva ono sto voli. Smile

Jos jednom, hvala svima i nadam se dugoj saradnji Smile
The_Duke

PorukaUpisano: Pet Ožu 06, 2015 12:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I da, pitanje za moderatore:

Da li postoji tapatalk opcija za forum? Trazio forum u search-u ali nisam nasao...
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu? Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma