Upisano: Ned Svi 03, 2015 9:56 pm Naslov poruke: Pomoc
Pozdrav dobri ljudi.
Kupio sam kit od ICM 1/48 C-45F/UC-45F "WWII USAAF Passenger Aircraft". Zelim da napravim model kao na slici Beechcraft UC-45F.
Skinuo sam desetak slika koje su dostupne na google-u. Medutim da li neko ima ili zna gdje ima vise slika a posebno mi trebaju fotke unutrasnjosti. To jest kako je izgledao dio za putnike i sjedala i sl. Ili mozda slike od nekog aviona koji je slican kao ovaj da imam neku referencu za unutrasnjost?
Unaprijed hvala!
Lijep pozdrav! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
LP _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma