Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Uto Lis 14, 2014 8:55 pm Naslov poruke: MH-60K Blackhawk SOA 1/48 Italeri |
|
|
Pozdrav drustvo. Nova maketa je na stolu pa sam odlucio lagano da pocnem sa radom. Otvoricu temu, a kad ce biti kakav update vidjet cemo
Maketa je Italeri 1/48 plus eduard dodaci. Cekam jos pojaseve za sjedista u skladisnom dijelu.
Planiram da ga radim u bojama kao na kutiji tj kao prilozena slika pravog helikoptera.
Naravno bicu zahvalan za svaki konstruktivan komentar i uputu i sl.
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sri Lis 15, 2014 10:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Nastavak. Slike nisu bas najbolje radi loseg svjetla. A obicno slikam na kraju dana ono sto uradim o.O
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sri Lis 15, 2014 11:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala! I te kako ce mi biti od koristi! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sub Lis 18, 2014 4:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Nastavak:
Krenuo sam bojiti sa Italeri bojama, koje sam kupio prema prilozenim uputama medutim... bojama treba citava vjecnost da se osuse, plus prakticno se ne mogu maskirati jer se boja skida o.O Vrlo je moguce da je i do mene i da treba biti puno iskusniji za rad sa njima. No kako god mr.hobby! Napravio sam svoju verziju sive od onog sto sam imao tj za dark ghost gray sam kombinirao light gray i flat gray od mr hobby.
Takoder uradeno sam odmah i "zaprljao"
Sljedeca su sjedista za pilote i u skladisnom dijelu.
Ovdje se moze vidjeti kako se boja skinula od trake za maskiranje
Hvala!!! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Čet Lis 23, 2014 9:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Nastavak:
Sve je pomalo gloss vise nego bi trebalo ali kad zavrsim unutrasnjost sprejat cu sa matom. Eduard dijelove koji idu ispod sjedista (koji simuliraju zategnutu zicu sa tkaninom koja drzi sjedista) sam okrenuo naopako Ali toliko su osjetljivi i nezgodni za postavljanje da jednostavno nisam htio nista popravljat. Ustvari ova sjedista nisu mislim ionako dobra jer po maketi su kao cvrsta a eduardov dodatak je za sjedista sa tkaninom razvucenoj na konstrukciji tako da je ovo neka kao kombinacija nigdje veze al et Jos cu dodavati efekta na sjedista kad sve zavrsim.
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Čet Velj 19, 2015 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Gotovo Opet ima nelogicnosti i netacnih stvari al et jos uvijek se ucim.
Lijep pozdrav za ekipu
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pet Velj 20, 2015 10:52 am Naslov poruke: |
|
|
Ma super ti je ispao, šteta jedino da nisi napravio crni, kao u filmu Blackhawk down.... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1670 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Velj 20, 2015 11:36 am Naslov poruke: |
|
|
| Odlično urađeno... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Pet Velj 20, 2015 5:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam neki stručnjak za helikoptere, ali mi se jako sviđa. _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mmarack
 | | Član od: 11 Sij 2015 | | Poruke: 164 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Pet Velj 20, 2015 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala vam dragi ljudi na lijepim rijecima. To mi je najveca nagrada. Naravno i kritike su dobrodosle jer kako bi drugacije naucio:)
Hvala! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|