Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

MH-60K Blackhawk SOA 1/48 Italeri

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Wishmaster

Član od: 04 Stu 2012
Mjesto: Zenica
PorukaUpisano: Uto Lis 14, 2014 8:55 pm    Naslov poruke: MH-60K Blackhawk SOA 1/48 Italeri Citiraj ovaj komentar

Pozdrav drustvo. Nova maketa je na stolu pa sam odlucio lagano da pocnem sa radom. Otvoricu temu, a kad ce biti kakav update vidjet cemo Smile

Maketa je Italeri 1/48 plus eduard dodaci. Cekam jos pojaseve za sjedista u skladisnom dijelu.

Planiram da ga radim u bojama kao na kutiji tj kao prilozena slika pravog helikoptera.

Naravno bicu zahvalan za svaki konstruktivan komentar i uputu i sl.

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Wishmaster

PorukaUpisano: Sri Lis 15, 2014 10:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nastavak. Slike nisu bas najbolje radi loseg svjetla. A obicno slikam na kraju dana ono sto uradim o.O

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Sri Lis 15, 2014 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo jedan walkaround koji bi ti mogao biti koristan :

http://tinyurl.com/ktdhmf6
Wishmaster

PorukaUpisano: Sri Lis 15, 2014 11:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala! I te kako ce mi biti od koristi!

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Wishmaster

PorukaUpisano: Sub Lis 18, 2014 4:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nastavak:

Krenuo sam bojiti sa Italeri bojama, koje sam kupio prema prilozenim uputama medutim... bojama treba citava vjecnost da se osuse, plus prakticno se ne mogu maskirati jer se boja skida o.O Vrlo je moguce da je i do mene i da treba biti puno iskusniji za rad sa njima. No kako god mr.hobby! Napravio sam svoju verziju sive od onog sto sam imao tj za dark ghost gray sam kombinirao light gray i flat gray od mr hobby.

Takoder uradeno sam odmah i "zaprljao"
Sljedeca su sjedista za pilote i u skladisnom dijelu.

Ovdje se moze vidjeti kako se boja skinula od trake za maskiranje

Hvala!!!

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Wishmaster

PorukaUpisano: Čet Lis 23, 2014 9:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nastavak:

Sve je pomalo gloss vise nego bi trebalo ali kad zavrsim unutrasnjost sprejat cu sa matom. Eduard dijelove koji idu ispod sjedista (koji simuliraju zategnutu zicu sa tkaninom koja drzi sjedista) sam okrenuo naopako Very Happy Ali toliko su osjetljivi i nezgodni za postavljanje da jednostavno nisam htio nista popravljat. Ustvari ova sjedista nisu mislim ionako dobra jer po maketi su kao cvrsta a eduardov dodatak je za sjedista sa tkaninom razvucenoj na konstrukciji tako da je ovo neka kao kombinacija nigdje veze al et Smile Jos cu dodavati efekta na sjedista kad sve zavrsim.

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Wishmaster

PorukaUpisano: Čet Velj 19, 2015 9:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gotovo Very Happy Opet ima nelogicnosti i netacnih stvari al et jos uvijek se ucim.

Lijep pozdrav za ekipu Smile

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Velj 20, 2015 10:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma super ti je ispao, šteta jedino da nisi napravio crni, kao u filmu Blackhawk down....

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pet Velj 20, 2015 11:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično urađeno...
Natrag na vrh
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Pet Velj 20, 2015 5:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam neki stručnjak za helikoptere, ali mi se jako sviđa.
mmarack

Član od: 11 Sij 2015
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 20, 2015 6:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odličan.
Wishmaster

PorukaUpisano: Pet Velj 20, 2015 8:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala vam dragi ljudi na lijepim rijecima. To mi je najveca nagrada. Naravno i kritike su dobrodosle jer kako bi drugacije naucio:)

Hvala!

Srdacni pozdravi!!!
Elmir
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma