Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 4:01 pm Naslov poruke: Ferrari F2001 1/20 |
|
|
Pozdrav svima! Evo nakon dugo vremena sam uspio složiti novu maketu nekog automobila ili u ovom slučaju bolida. Prvi put sam slagao neku maketu od Tamiye i mogu reći da je maketa stvarno odlična i detaljna, jedino su decali pomalo krhki. Već dugo vremena sam htio složiti jedan od Schumacherovih pobjedničkih bolida. Ovo je verzija bez Marlborovih naljepnica ali ja sam ih odlučio sam isprintati na decal papiru i odlično je ispalo, jedino ne mogu printati bijelu boju pa onog decala između kokpita i prednjeg spojlera nema.. Slobodno komentirajte i savjetujte!
A sada dio za neku potencijalnu dioramu pošto se sve da rastaviti.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 5:11 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno napravljeno, svaka cast  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 6:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda Steta sto nisi ozicio motor da izgleda realinje koju si boju koristio? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo i uredno. Slažem se, još koja žičica bi podigla sam motor. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
motor vapi za kojim zicicom, onda bi jos efektnije bilo otvaranje za pokazivanje
ali obzirom na printane decale, dobro je ispalo _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Ned Sij 11, 2015 9:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| mico Napisao/la: | Super izgleda Steta sto nisi ozicio motor da izgleda realinje koju si boju koristio? |
Ferrari crvenu u spreju koju su mi složili u lokalnoj lakirnici |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Sij 23, 2015 2:05 am Naslov poruke: |
|
|
tu maketu sam skoro bio kupio ali nije mi dalo mira cijena dodataka PE i dekala pa sam na kraju odustao,ali predobra je a i ti si ju fino sklopio i obojao i BTW:dekali su ti obzirom na izradu iznenađujuće dobro ispali,baš fino,mada šteta za ovog na nosu ali što je tu je,keep it up  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Pet Sij 23, 2015 8:02 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | tu maketu sam skoro bio kupio ali nije mi dalo mira cijena dodataka PE i dekala pa sam na kraju odustao,ali predobra je a i ti si ju fino sklopio i obojao i BTW:dekali su ti obzirom na izradu iznenađujuće dobro ispali,baš fino,mada šteta za ovog na nosu ali što je tu je,keep it up  |
Hvala na pohvalama, trudim se da svaka slijedeća bude jos bolja od prethodne Da, maketa je stvarno odlicna i detaljna, super mi je sto se skoro sve da rastaviti, jedino uz ostale makete na polici izgleda malo poveće jer je 1/20 Jako sam zadovoljan sa dekalima, prvi put sam ih sad sam radio, a ovaj na nosu stvarno ne znam kako bih rijesio jer se nigdje ne printa bijela boja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pet Sij 23, 2015 4:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ferrarijevac Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | tu maketu sam skoro bio kupio ali nije mi dalo mira cijena dodataka PE i dekala pa sam na kraju odustao,ali predobra je a i ti si ju fino sklopio i obojao i BTW:dekali su ti obzirom na izradu iznenađujuće dobro ispali,baš fino,mada šteta za ovog na nosu ali što je tu je,keep it up  |
Hvala na pohvalama, trudim se da svaka slijedeća bude jos bolja od prethodne Da, maketa je stvarno odlicna i detaljna, super mi je sto se skoro sve da rastaviti, jedino uz ostale makete na polici izgleda malo poveće jer je 1/20 Jako sam zadovoljan sa dekalima, prvi put sam ih sad sam radio, a ovaj na nosu stvarno ne znam kako bih rijesio jer se nigdje ne printa bijela boja  |
nekaj sam se sjetio ,a to je da ti netko poloterom za izrezivanje slova (koriste ih airbrush majstori) napravi dekale od bijelog dekal papira ili neke fine bijele samoljepljive folije,moglo bi dobro ispast ,treba font i veličinu pogodit  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Pon Sij 26, 2015 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | | Ferrarijevac Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | tu maketu sam skoro bio kupio ali nije mi dalo mira cijena dodataka PE i dekala pa sam na kraju odustao,ali predobra je a i ti si ju fino sklopio i obojao i BTW:dekali su ti obzirom na izradu iznenađujuće dobro ispali,baš fino,mada šteta za ovog na nosu ali što je tu je,keep it up  |
nekaj sam se sjetio ,a to je da ti netko poloterom za izrezivanje slova (koriste ih airbrush majstori) napravi dekale od bijelog dekal papira ili neke fine bijele samoljepljive folije,moglo bi dobro ispast ,treba font i veličinu pogodit  |
hmm.. trebalo bi se s tim pozabavit.. ili sam jednostavno mogao sa ebaya kupit cijeli komplet al malo su skupe |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Uto Sij 27, 2015 1:42 am Naslov poruke: |
|
|
| Ferrarijevac Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | | Ferrarijevac Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | tu maketu sam skoro bio kupio ali nije mi dalo mira cijena dodataka PE i dekala pa sam na kraju odustao,ali predobra je a i ti si ju fino sklopio i obojao i BTW:dekali su ti obzirom na izradu iznenađujuće dobro ispali,baš fino,mada šteta za ovog na nosu ali što je tu je,keep it up  |
nekaj sam se sjetio ,a to je da ti netko poloterom za izrezivanje slova (koriste ih airbrush majstori) napravi dekale od bijelog dekal papira ili neke fine bijele samoljepljive folije,moglo bi dobro ispast ,treba font i veličinu pogodit  |
hmm.. trebalo bi se s tim pozabavit.. ili sam jednostavno mogao sa ebaya kupit cijeli komplet al malo su skupe |
ma ploter rezač i gotovo,kad si već ove napravio solo onda i ta jedna nek bude solo,a sa internet shopa naravno da je skupo i još te visoke poštarine a prihodi mali ,pa ti lijepi,al ok je ovo samo keep it up  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|