Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 3:56 pm Naslov poruke: oldtimer GB - Lamborghini Miura P400 SV |
|
|
Evo otvaram i ja temu za ovaj oldtimer gb.
Zasad samo slike dijelova Miure u vrečicama, pričekat će malo dok ne zgotovim 348-cu.
Pošto ja radim inače OOB, sumnjam da ću nabavljati neke PE setove, vjerojatno samo malo žica i pojasevi idu gore. Možda eventualno neki drugi auspuh ako uspijem nabavit
Krenimo.
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
E to je Lamborghini, a ne ova današnja prdekala  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
bit ce to super lambo! BOJA??? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | bit ce to super lambo! BOJA??? |
Pripremio sam narančastu, malo tamniju narančastu, moram je još isprobati, mislim da će ona ići gore. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 10:34 pm Naslov poruke: |
|
|
jao ovo i ja imam u stashu, pratim pažljivo miura je baš divlja zvijer  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
imam ti ja crvenu za posudit, ak trebas  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
Pe set za Miuru je super i ful ju podigne, ali kolika muka za postaviti, ne vjerujem da bih to ponovno radio sada kada znam. Moram pogledati malo u kutiju s rezervnim dijelovima, posto se na istom fretu dobiju i dijelovi za Jotu mozda je ostalo sta za iskoristiti i na Miuri, pa ako je i ako budes htio posaljem ti to pa se zabavljaj  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Pe set za Miuru je super i ful ju podigne, ali kolika muka za postaviti, ne vjerujem da bih to ponovno radio sada kada znam. Moram pogledati malo u kutiju s rezervnim dijelovima, posto se na istom fretu dobiju i dijelovi za Jotu mozda je ostalo sta za iskoristiti i na Miuri, pa ako je i ako budes htio posaljem ti to pa se zabavljaj  |
Može, ako nađeš šta probat ću iskoristit. Tnx. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| bugy1 Napisao/la: |  |
E da bar ovak ispadne moja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | E da bar ovak ispadne moja  |
A zašto, da ne. Ako bude narančasta boja probaj uvatiti pravu nijansu. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 2:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | | Shinobi Napisao/la: | Pe set za Miuru je super i ful ju podigne, ali kolika muka za postaviti, ne vjerujem da bih to ponovno radio sada kada znam. Moram pogledati malo u kutiju s rezervnim dijelovima, posto se na istom fretu dobiju i dijelovi za Jotu mozda je ostalo sta za iskoristiti i na Miuri, pa ako je i ako budes htio posaljem ti to pa se zabavljaj  |
Može, ako nađeš šta probat ću iskoristit. Tnx. |
Nikako da poslikam sta sam nasao da vidis ako ti pase, sutra budem, casna pionirska  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | Bruce Napisao/la: | | Shinobi Napisao/la: | Pe set za Miuru je super i ful ju podigne, ali kolika muka za postaviti, ne vjerujem da bih to ponovno radio sada kada znam. Moram pogledati malo u kutiju s rezervnim dijelovima, posto se na istom fretu dobiju i dijelovi za Jotu mozda je ostalo sta za iskoristiti i na Miuri, pa ako je i ako budes htio posaljem ti to pa se zabavljaj  |
Može, ako nađeš šta probat ću iskoristit. Tnx. |
Nikako da poslikam sta sam nasao da vidis ako ti pase, sutra budem, casna pionirska  |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, ovo je ostalo, to je u biti za Jotu tako da ne znam da ima sta iskoristivo osim eventualno oznaka, ali ako vidis sta da ti pase reci i ja saljem Modovi, ne zamjerite na velikim slikama, htio sam da bruce(or should I say, Baman ) vidi detalje
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|