Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 12:07 pm Naslov poruke: Airfix English Electric Lightning F.2A |
|
|
Pozdrav svima
evo još jedan moj uradak, Airfix English Electric Lightning F.2A, 1/72. Prekrasna maketa, skoro da se sama sastavlja, al unatoč tome mene je pratio neki peh za vrijeme izrade.. vrhunac je bio kad mi je ljepilo kapnulo na stražnji dio aviona doslovno kad sam lijepio zadnji komad na maketu... malo je falilo da završi u zidu na kraju nisam više imao volje to popravljati, islijedeći put će valjda bit bolje
da ne duljim, evo slika:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 12:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo! Šteta zbog nezgode... _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 12:21 pm Naslov poruke: |
|
|
HM Shotgun, ružni krasni gad. Uvijek se veselim vidjeti ga. Dobar je to rad, ništa nezgoda  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo je ispao, bravo Ja se u zadnje vrijeme opasno nafuravam da si nabavim Airfixovog Lightninga, čitam da je baš dobra maketa. _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Bome jedan od najružnijih aviona ikada, uopće mi nije jasno kako je to letjelo ,jel uopće imao ikakve manevarske sposobnosti il je letio samo ravno
Odličan posao ,šteta za tu kap  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo! Jedan od mojih omiljenih! Šteta što nisi popravio tu kap... sve u svemu, dobar. _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan! _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FilipZG
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 387 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odličan je! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Bome jedan od najružnijih aviona ikada, uopće mi nije jasno kako je to letjelo ,jel uopće imao ikakve manevarske sposobnosti il je letio samo ravno
Odličan posao ,šteta za tu kap  |
Bio namijenjen presretanju ruskih bombardera iznad sjevernog mora pa je sve bilo podređeno brzom penjanju. Piloti su govorili da je unutra kao da letiš na metku. Nadimak mu je Her Majesty Shotgun. Avion je ogroman, 72 je za ubit čovjeka s njom. 1/144 je skoro dovoljan al ga je teško pronaći pogotovo pakiranje sa omanskim oznakama. Jesu ono omanske dvije sablje ???
Imao sam ga ko klinac, Revell, maketa je bila 20 godina ispred vremena, i danas je ko metak. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jasmind
| | Član od: 17 Kol 2010 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 9:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Saudijci su ih imali, vjerovatno su njihove oznake to bile  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Ned Pro 21, 2014 9:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Misliš na Saudijske oznake? Osim GB, imali su ih još samo Kuvajt i Saudijska Arabija. Je, mašina je ružna ko noć, ali navodno nije tako loš po manevarskim sposobnostima, pogotovo kasnije varijante F.2A i F.6. Dolet mu je najveći problem bio, tj. potrošnja goriva. Autonomija mu je bila ko Spitfireu u doba Bitke za Britaniju, nekih sat vremena i fajrunt! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5803 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zec 1
 | | Član od: 02 Stu 2006 | | Poruke: 414 | | Mjesto: ivanic grad |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2015 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav.Isprika za kasni komentar .Rad je vrlo lijeo i podsjetil me je davne godine kad je bilo vremena a nista na lageru. Nekad davno slagao sam matshboox koji je onda bio špica. Malo pogleda s prozora hotela.Mozda složim to čudo u 1/48. Bravo za temu , rijetki su na forumu. Lp.
upload img
upload gambar
hosting images |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Ned Velj 01, 2015 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
mene je ta maketa cekala ispod bora (donio mali isus) Ogroman kutija,
relativno malo dijelova ali je odlicna maketa. Da li si nesto radio sa kokpitom i lezistem stajnog trapa. Ja sam narucio Eduard jetkovinu za kokpit a leziste st. trapa cu malo detaljirati. bojanje ce biti isto kao i tvoje, doci ce u vitrinu kraj njemackog F-104G (tog moram konacno zavrsiti), bili su skupa tih godina u Güterslohu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|