Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

oldtimer GB - Ferrari 250 GTO by Low
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Pro 18, 2014 7:14 pm    Naslov poruke: oldtimer GB - Ferrari 250 GTO by Low Citiraj ovaj komentar

ajd da ovo rijesim pa idem nazad na topolinceka da mogu prije uzet ferkana Very Happy
nabavio sam KA modelsov set za uber detaljiranje gto-a, vidjet cemo kak ce se to slagat. sama maketa je jos original zapakirana u vrecici, ne zelim si kvarit veselje sad ju otvarat pa pospremit dok ne zavrsim to sto radim sa fijatom Very Happy
ako cu sa icim imat problema (sto za sad vec vidim) to ce bit sugava sastavnica koju su revelovci dali, to je tak zbunjujuce da to nije istina. mislim, istina je, zbunjujuca je. eto vidite, sad ste i vi zbunjeni jer vise ne znate jel sastavnica zbunjujuca il nije zbunjujuca. e pa je, zbunjujuca je Very Happy
il sam se ja naviko na tamiye Razz

za sad toliko, brzo cu rijesit ovo sto radim pa se posvetim svojoj novoj crvenoj maketi jeeeeeeeeej Very Happy

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Pro 18, 2014 7:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bit će crven? Ma daj, kak to?! Razz

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Čet Pro 18, 2014 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e ove felge me je..no zanimaju kako se slazu i kako ispadnu.
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Čet Pro 18, 2014 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
e ove felge me je..no zanimaju kako se slazu i kako ispadnu.

bas sam to htio napisati. Zanimaju i mene, kreni od njih Low! Smile
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Pet Pro 19, 2014 1:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To samo gazde smiju stavljat proste slike na forum? Razz Veseli me ova maketa jer em je auto pila, em sto me gotovo isti takav set čeka.
Jao, kad jednog dana složim svoju 250TR, pa ih stavimo jednu pored druge. Ma ima da ljudi plaču Smile

Član od: 13 Pro 2010
PorukaUpisano: Pet Pro 19, 2014 4:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ajde da je netko probio led, sad bi i mi mogli pocet stavljati slike Laughing
Gazda
PorukaUpisano: Ned Ožu 22, 2015 7:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pokrenulo se... Very Happy

puno vise mold linesa nego na zadnjih par maketa, pinmarkova koliko hoces.... al dobro, bice nesto
set je odlican, gust mi ga je samo i gledat Very Happy
poceo sam sa motorom, uvijek najzabavniji dio svake makete
problem je sto sam primjetio da mi fali jedan dio sa motora, pisao sam revelovcima, nadam se da ce mi ga poslat, bez njega cu tesko slozit maketu. drzmo svi fige Pop

Član od: 20 Ruj 2011
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Ned Ožu 22, 2015 8:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da će ti ga posalti. Ja sam jednom tražio novo tijelo za auto, i dobio sam ga ali upakovano u običnu kutiju bez ikakve zaštite tako da sam ga opet dobio polomljenog, ali na mjestu gjde sam ga mogao zakrpati.

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Ožu 23, 2015 12:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kak ti fali dio u novoj maketi???
Ja sam nedavno od Revella tražio jedan mali dio za njihov Ferrari F40, ali rekli su mi da se maketa više ne proizvodi i da nemaju dijelove na lageru...
Nadam se da imaju ono šta tebi treba.
Gazda
PorukaUpisano: Pon Ožu 23, 2015 12:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

karburatori se slazi iz dva dijela, tako da bi trebalo biti 6 jednih dijelova i 6 drugih dijelova. ali meni jedan fali, i to gornji dio, na koji idu trubice, tako da je nemoguce 'ne stavit' ga. a dosta je malen i kompliciran da ga probam sam napravit.
ne znam gdje se izgubio, maketa je bila original tvornicki zapakirana, ali kad sam ju otvorio nije bilo tog dijela. da li se bio odvojio sa sprua u medjuvremenu pa pao negdje na pod, ja ga nisam naso. ili se mozda odvojio jos u tvornici prije pakiranja, nemam pojma. kako god bilo, nema ga. i sad cekam decke iz revella da mi se jave.

i ja sam dobio jedan body od njih vec, prije par godina, kad sam kupio maketu sa zgnjecenim bodyjem. pa se nadam da ce ova moja molba proci. ako ne to, onda mi jedino preostaje da nekog zamolim da mi od resina kopira potrebiti dio

no vidjet cemo jos
Gazda
PorukaUpisano: Sri Tra 08, 2015 4:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kao sto rekoh, kod mene su jos uvijek grubi radovi
slozio sam kotace no problem s njima je sto bi prednji trebali biti malo uzi jer su prednje gume uze. tako da cu dva komada morat malo brusilicom stanjit

na motoru su pokrpane sve rupe i zaljepljene sve PE ploce, ceka se taj jedan karbic od revelovaca da se sve jos jednom test fita pa na farbanje. probusio sam rupe za svjecice, bice ljepo ozicen, nasao sam dobre fotke, steta sto se nece puno vidjet jer je enginebay dosta uzak

okvir podnice bi po sastavnici trebao ici u crnu (tako je i na vecini auta) ali nasao sam jednog koji je stainless steel. tako da cu ici na tu varijantu

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Tra 08, 2015 5:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ove "biciklističke žbicane felge" su mi baš odlične!!

Clap 2
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Čet Tra 09, 2015 10:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ovako ugrubo dobro izgleda.
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Pet Tra 10, 2015 7:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mora dobro izgledati, ipak je to 250 GTO kojeg slaže Low Very Happy. Kako to da si se odlučio za Revella, a ne Fujimi? Ove gume ćeš izgleda morati malo matirati.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pet Tra 10, 2015 7:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mislim da se fujimiju nista ne otvara, a revell je sav ko transformers. a i KA models pe set je predvidjen za revella pa sam zato ipak to nabavio. al ima ostataka odljeva kao na 4 zadnje makete zajedno Shocked Rolling Eyes Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma