Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tiger I Late w/Zimmerit (Dragon 1:35)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Stu 24, 2014 12:05 am    Naslov poruke: Tiger I Late w/Zimmerit (Dragon 1:35) Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,
evo i četvrte makete za koju mogu reći da je gotova.
Dragonov kasni Tiger sa tvornički oblikovanim zimmeritom. Tipični Dragon, sklapa se gotovo savršeno, sve je drito iz kutije, bez aftermarketa. Zimmerit djeluje malo preštreberski, ali moje skromno znanje nije mi dalo hrabrosti da ga probam gulit. To me čeka na još jednom Dragonovom Tigeru na kojem se mučim sa izradom zimmerita od Tamiyinog kita i/ili Milliputa.
Farbano Vallejom, brljano i washano uljima i Vallejo akrilnim washevima, pigmenti isto Vallejo.
Kao i obično, nisam se zamarao povijesnim detaljima, znam samo ono kaj sam skromnim guglanjem saznao, ovaj 112 je dobio po labrnji u Villers Bocageu i po onih par fotki djelovao je dosta zmazano (prašnjavo) pa sam to i probao postići. Fotke uništenog prikazuju ga s oba štitnika auspuha, ali ja sam jednog maknuo da malo razbijem monotoniju.
Ukratko, rad iz gušta i za gušt.
Da ne laprdam previše, evo fotki, pa molim za komentare, kritike i sugestije što još popraviti.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Stu 24, 2014 10:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako dobro, uvjek je krasno vidjeti ovu mačketinu ,jedino ove gusjenice po kupoli i tijelu ,ne znam, možda ih nisi trebao toliko zahrđaviti...
Doodeck

PorukaUpisano: Pon Stu 24, 2014 11:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, i sam imam dvojbe oko njih. Gledam, pa mi se čine super, pa onda mi se čini da su previše hrđave, pa su mi onda opet super... ne znam ni sam
Natrag na vrh
Davor

Član od: 09 Lis 2011
PorukaUpisano: Pon Stu 24, 2014 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

..one su malo šarene...imaš pigment svjetlije hrđe pa se poigraš...
Doodeck

PorukaUpisano: Pon Stu 24, 2014 12:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne kuži se na fotkama ali decentno su različite. Prtljano sa tamno smeđim i dvije vrste hrđe pigmenta.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma