Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Ruj 07, 2014 9:28 pm Naslov poruke: Eduard Nieuport ni.16 1/48 |
|
|
Dobra vecer dragi ljudi
evo poceo sam novi projekt,radi se o nelosoj eduardovoj maketi kojom sam se htio prikljuciti na group build ali kasno sam zapoceo sa radovima tako da sumnjam da bi je zavrsio do zadanog roka.moram ovih dana nabaviti boje i ulja da bi mogao nastaviti s projektom,ali dok to ne nabavim bavim se laganim detaljiranjem motora i ostalim sitnicama.za sada sam samo probio neke rupice za rigging na trupu i i izdetaljirao stolicu koliko sam bolje moga,sve je stvarno sitno i znam da rupice na stolici nisu simetricne,ali sta cu,bit ce bolje iduci put.tek sada vidim sta je janjic mora prozivljavat dok je pravija dvokrilca,i to skoro duplo manjeg od mog
u svakom slucaju evo slike,prvi put radim dvokrilca tako da mi je svaka pomoc i savjet dobro dosli
to je to zasad,nadam se brzom nastavku i da se projekt nece oduzit ko i svaki kojega sam stavio na forum
s ovim bi morao malo pozurit jer ovu jesen selim na studij u sarajevo tako da se bojim da cu imat jos manje vrimena za makete  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|