Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 29, 2009 12:12 am Naslov poruke: Iste registracije. |
|
|
Pozdrav,
kao sto neki od vas vec znaju radim istrazivanje o helikopterima SUPova, tj. milicije. Kako se stvar razvija dolazim do zanimljivih saznanja ali i onih zbunjujucih. Jedna od njih je da su neki helikopteri imali iste registracije. Konkretno radi se o registracijama YU-HCK i YU-HCU. Registraciju YU-HCK su imali (Agusta) Bell 206 u sastavu RSUPa Slovenije i jedan Mil Mi-8T koji je vjerojatno obojan bijelo-plavo!!! Prema mojim informacijama Bell 206 s gornjom regom se razbio u slovenskim Alpama i u njemu su poginule 3 osobe (pilot, koji je bio sin načelnika GSUPa Ljubljane i dvoje austrijskih drzavljana), pa je moguce da je Mi-8 dobio istu regu kada je ona (na zalost) postala slobodna. Kod druge registracije, tj. YU-HCU se radi o (Agusta) Bell 206 (nepoznatog vlasnika, ali je moguce da se opet radilo o RSUPu Slovenije) i Sa.365N Dauphin2 koji je pripadao PSUPu Vojvodine (postojao je jos jedan Dauphin koji je imao reg. YU-HCT i pripadao je PSUPu Kosova).
Mene zanima, da li netko ima vise informacija o tome kako se moglo desiti da vise letjelica ima istu registraciju? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Jul 29, 2009 12:47 am Naslov poruke: Re: Iste registracije. |
|
|
| SZVO Napisao/la: | Pozdrav,
...
Mene zanima, da li netko ima vise informacija o tome kako se moglo desiti da vise letjelica ima istu registraciju? |
uobičajeno i u njemačkom registru (za taj sam siguran) ali nikako dva u isto vrijeme. Dakle nakon pada/uništenja, prodaje u inozemstvo... dakle kad se registracija oslobodi može je dobiti drugi zrakoplov.
Za YU prvi put čujem _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|