Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

pristojnost na forumu i slične bedastoće

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 12:43 pm    Naslov poruke: pristojnost na forumu i slične bedastoće Citiraj ovaj komentar

Pozdrav kolegama,

pošto ovdje više nema one rubrike razgovori uz kavu, nisam znao gdje je najbolje da stavim ovo, pa reko možda ovdje... ako sam fulao, molim admine da ovo stave u pogodniju rubriku.

daklem, jutros dobijem ja ovdje na forumu poruku ovakvog sadržaja: "ajde pošalji sliku"... od našeg uvaženog kolege, člana ovog foruma sa nickom "mpauko16" gdje je samo u naslovu poruke stajala riječ airbrush. kako sam ja prije par godina prodavao par brusheva, pomislio sam, možda čovjeka zanima neki od tih brusheva, ali nije baš vičan uljuđenoj komunikaciji... pa mu napišem da mi javi jel zainteresiran za kupnju, i koji točno brush ga zanima... na što dobijem ovaj odgovor Very Happy Very Happy :

"Je, pol godine i vrlo rijetko. Bitna je igla, a ona je ko nova. U svakom slučaju možeš ga pogledat prije kupnje. Ak si u zg, može uživo, ak nisi, mogu ti ga poslikat.
na ovo se javlja ali vidim da ti nije u interesu prodati pa te nabijem na kurac ako se ne sječaš kaj šalješ onda si idijot....goni se u kurac"

e sad, ja sam išao u te silne škole, pa čak i na fakultet, gdje sam imao predmet koji se zvao "hrvatski jezik", i čak sam i dobijao neke odlične ocjene iz tog jezika, ponekad i posebne pohvale za izniman rad... unatoč svom tom silnom znanju, meni nikako nije jasno što je dotični gospodin ovom porukom htio reći... zanima li njega kupnja, prodaja airbrusha, ili možda čak nešto treće što nisam sasvim uspio dokučiti, što li?... pa molim, ako na forumu ima koji kolega koji je uspio shvatiti što to dotični stvarno želi, da podijeli to i sa nama ostalima.
ove uvrede na kraju teksta nije potrebno objašnjavati, njih sam uspio i sam shvatiti, unatoč svome očito skromnom znanju hrvatskog jezika. a baš glede toga, molio bih kolegu "mpauko16" da se potpiše imenom i prezimenom tako da ga mogu osobno upitati što mu točno znači to što je napisao... naime, sad me to baš svrbi...

e da, i idiot se piše bez j!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 1:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svašta Cekic u glavu
Čini mi se da šalje puno poruka pa se malo pogubio.
Na koga me to podsjeća ? Pretpostavljam da sad slijedi Dvoboj
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 3:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, da... i meni se čini da prepoznajem taj stil... :-/
Natrag na vrh
Danny

Član od: 19 Pro 2008
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 7:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno sramota,ja se oko toga nebi bas zamarao na tvojem mjestu,vjerojatno se i doma tak sa starcima razgovara pa mu je taj rijecnik pod normalnim.....
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 8:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije se valjda Patrik vratio xD
Gak

Član od: 30 Svi 2011
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Čet Jul 31, 2014 11:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koliko? 25. Sta 25? Sta koliko? Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Kol 01, 2014 6:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
Nije se valjda Patrik vratio xD

Prekinite priču inače brišem topik. Daneel , ti i ja smo se dogovorili a molim i sve ostale da ako prime ovakavu ili sličnu poruku od istog lika da to copy/paste-aju moderatorima / adminima privatnom porukom.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu? Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma