Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2014 3:26 pm Naslov poruke: Prodajem avione 1/72 i 1/32 |
|
|
Selim se van države za manje od mjesec dana pa mi je poprilično hitno prodati više manje sve što imam na stashu. Osim ovih aviona imam jos par starijih zvezda/italerija te podosta escija u 1/72 mjerilu. Ako nekog interesira mogu mu poslati popis preko privatne poruke ili e-maila. Idemo redom;
1/32 Wingnut Wings Sopwith Pup RFC #32013 svi dijelovi, dekali i sastavnica su na broju u zamotani u prozirnu plastiku kako su i došli, uz maketu poklanjam i knjigu o Sopwith Pupu Windstock datafilea. Maketa preko stranice košta 69$ dok je knjiga 22$ što je oko 500 kn. Ja sve zajedno dajem za 320kn + poštarina.
1/72 Hasegawa F/A-18A(C) Hornet - Blue Angels
Maketa dolazi sa dijelovima iz Hasegawinog C modela koji su potrebni za konverziju iz A u C model. Samo da napomenem da nikakvo rezanje ni pripasavanje nije potrebno vec su to direktne zamjene. Uz maketu dajem i Blue Angels decale kao i dodatne dekale za C verziju. Od dodataka ide Airesov Wheel Bay #7183, Leading edge set za maskiranje #M72.002 i Eduardov zoom PE set #SS273. Dijelovi makete nisu u vrecicama osim prozirnih dijelova no sve je na broju. Sve zajedno košta oko 350 kn, ja dajem za 200kn + poštarina.
1/72 Revell P-47D-30 Thunderbolt + Eduard Zoom set #SS211
80 kn + poštarina
Novi 1/72 Airfix A-4B/P Skyhawk
70kn + poštarina
1/72 Hasegawa B-26F/G Marauder kompletan nov, svi dijelovi na broju i u prozirnim vrečicama, uz njega dajem Eduardove maske #CX196, Eduarov Zoom samo ljepljiv set #SS328. Tri CMK seta za detaljiranje; Interior set #7148, Undercarriage covers set #7201 i set #7203 Left engine and compartment set. Sve zajedno vrijedi oko 600kn. Ja dajem za 300kn.
Makete šaljem putem Pošte ili Tiska nakon uplate. Osim uplate moguće je i osobno preuzimanje u zagrebu do 7.7.
Za sve dodatne informacije ili ponude mi se javite preko privatne poruke ili preko mejla na svenharjacekmodels(at)gmail.com
Hvala na gledanju i lijep pozdrav, Sven. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Jul 04, 2014 10:34 am Naslov poruke: |
|
|
Marauder je prodan.
Lp. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|