Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Prodajem avione 1/72 i 1/32

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Jul 03, 2014 3:26 pm    Naslov poruke: Prodajem avione 1/72 i 1/32 Citiraj ovaj komentar

Selim se van države za manje od mjesec dana pa mi je poprilično hitno prodati više manje sve što imam na stashu. Osim ovih aviona imam jos par starijih zvezda/italerija te podosta escija u 1/72 mjerilu. Ako nekog interesira mogu mu poslati popis preko privatne poruke ili e-maila. Idemo redom;

1/32 Wingnut Wings Sopwith Pup RFC #32013 svi dijelovi, dekali i sastavnica su na broju u zamotani u prozirnu plastiku kako su i došli, uz maketu poklanjam i knjigu o Sopwith Pupu Windstock datafilea. Maketa preko stranice košta 69$ dok je knjiga 22$ što je oko 500 kn. Ja sve zajedno dajem za 320kn + poštarina.

1/72 Hasegawa F/A-18A(C) Hornet - Blue Angels
Maketa dolazi sa dijelovima iz Hasegawinog C modela koji su potrebni za konverziju iz A u C model. Samo da napomenem da nikakvo rezanje ni pripasavanje nije potrebno vec su to direktne zamjene. Uz maketu dajem i Blue Angels decale kao i dodatne dekale za C verziju. Od dodataka ide Airesov Wheel Bay #7183, Leading edge set za maskiranje #M72.002 i Eduardov zoom PE set #SS273. Dijelovi makete nisu u vrecicama osim prozirnih dijelova no sve je na broju. Sve zajedno košta oko 350 kn, ja dajem za 200kn + poštarina.

1/72 Revell P-47D-30 Thunderbolt + Eduard Zoom set #SS211

80 kn + poštarina

Novi 1/72 Airfix A-4B/P Skyhawk

70kn + poštarina

1/72 Hasegawa B-26F/G Marauder kompletan nov, svi dijelovi na broju i u prozirnim vrečicama, uz njega dajem Eduardove maske #CX196, Eduarov Zoom samo ljepljiv set #SS328. Tri CMK seta za detaljiranje; Interior set #7148, Undercarriage covers set #7201 i set #7203 Left engine and compartment set. Sve zajedno vrijedi oko 600kn. Ja dajem za 300kn.

Makete šaljem putem Pošte ili Tiska nakon uplate. Osim uplate moguće je i osobno preuzimanje u zagrebu do 7.7.
Za sve dodatne informacije ili ponude mi se javite preko privatne poruke ili preko mejla na svenharjacekmodels(at)gmail.com

Hvala na gledanju i lijep pozdrav, Sven.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pet Jul 04, 2014 10:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Marauder je prodan.

Lp.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma