Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 11:55 am Naslov poruke: carina-Japan-Zg-Osijek |
|
|
| Pitanje..je li normalno za 4 male makete i ljepilo skupa s poštarinom platiti 450 kn i onda te carina u Zg opali 150+25 kn za dostavu do Osijeka?Platio sam Japancima poštarinu do Osijeka i onda mi ovi iz Zagreba naplate svoju poštarinu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| jesi siguran da tih 150 kn nije pdv? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
ili troskovi spedicije i carinjenja...kaj nema veze s postarinom.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
da piše pdv..sad gledam ali mi nije jasno kako na sličan paket iz istog mjesta nije bilo nikavog pdv-a
ali jedno mi smrdi,napisao sam u poslanom računu kako se dvije makete u iznosu od 30 $ ne nalaze u kutiji i da će mi je slat kada ih budu imali i da će novac zadržati ali su mi lupili pdv na iznos od 105$ a ne 75$ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
pa ce ti lupit jos jednom kad ti dodju druge makete....nasa posla _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Zato najbolje da uracunas odmah i nase levate u cijenu, pa ako te ne ozene onda si sretan ko malo dijete  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Lip 17, 2014 7:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni je redovno naplacena carina za svaku narudzbu s HLJ. Ovi s HLJ ne stavljaju racun u kutiju nego napisu vrijednost sadrzaja i postarine zasebno na pakiranje...kad dode u ZG na carinu odmah me kontaktiraju da im posaljem placeni izvadak i bez obzira na cifru dernu po novcaniku. I za carinu i jos 30tak kn za dostavu. Upravo sam zbog toga presta kupovat s HLJ. Lopovi...nista drugo. Ka i svi u ovoj zemlji tako i oni. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|