Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 4:30 pm Naslov poruke: Sporedna sadašnjost - WW2 |
|
|
U vremenu kada čovjek ima previše vremena a taj sam,a ne bi trebao imati toliko , složio sam sporednu sadašnjost ali samo u tekstualnom obliku,godine kao i neke bitke sam rasložio, moguće malo teže za shvatiti ali eto probajte, maketa je u izradi ali će potrajati....
Pošto je u Velikoj Britaniji poslije 1942. godine došlo do velikih promjena i okretanja velikog broja građana prema nacizmu,nije bilo teško zaključiti da su se ubrzo tajni planovi iskrcavanja na Normandiju brzo našli na stolovima u Reichstagu. “D-day“ je doživio totalni debakl, više tisuća europljana je krenulo prema Velikoj Britaniji potaknuti propagandom koja je amerikance i njihovo uplitanje u ww2 uspoređivala sa indijanskim rezervatima i plemenima apaša..., mornarice saveznika su ostale zatečene i dotučene do koljena čime je ujedno i obavljena operacija “Čovječja ribica“.General Patton se nakon poraza uspio dokopati Drvara, na svu sreću susreće Tita koji je surađujući sa egipatskim znanstvenikom Gamal Abdel Naser-om uspješno klonirao Pattona netom prije smrti. Novoklonirani general se tamo skrivao i odrastao sa maršalom Titom. Shvaćajući kako je brzo vremenski i tjelesno odrastao i kako je sve lažno što mu je Tito pričao okreće leđa Titu i zove Staljina koji je rekao DA to je sve laž.Tito odlazi u nepoznatom pravcu. Patton je u Drvaru živio sve do 1950.godine kada se predaje i dobrovoljno pridružuje jedinicama Wehrmacht-a na Sjevernokorejskom bojištu gdje je i postao zapovijednik “Asien-Korps“-a. U akciji zauzimanja brda “Anne Frank“ 1969.godine u regiji Vijetnam zadobio je prostljernu ranu ljeve noge nakon čega je kratkoročno prebačen u Neu York,u borbu se vratio 1971.godine 2 dana nakon spuštanja “Führer“-a 11 na Mjesec,te se vrlo uspiješnim akcijama 1972. godine spojio sa japanskim kolegama u Pekingu, takozvani “P-Tag“.Nakon uhićenja na Falklandskim otocima 1982.Tito je deportiran u logor na Aljasci gdje je napisao neka od najčitanijih novela poput “Aprilski rat i Raspad Jugoslavije 1946.“1952 godine, “ A.Stepinac u Nob-u“ 1960,“ Časno je bilo biti sa Pattonom“ 1981.godine,“Hrvatsko ljeto sa 200 bogatih obitelji“ 1993.godine,i bestsellerom “Dobro je da nije bilo rata“ 1991.godine.Na slobodu je pušten 15.1.1992. a umro je u Bleiburgu u ljeto 1995.godine. 11.rujna 2001. veliki čovijek koji je jednim dijelom zadužen za stvaranje “New World Order“-a general Patton nažalost je pronađen mrtav zajedno sa kolegom Rommelom u sobi hotela “Hermann Göring“ u Jeruzalemu nedugo nakon koncerta predsjednika “SS mladeži“ Bobana Dilana, u izvještaju policije stoji kako su obojica umrli zbog predoziranja prouzročenim konzumiranjem veće količine kokaina. Od prije su poznati policiji povodom organiziranja protu krščćansko-židovsko-muslimansko-budističkih prosvijeda u Moskvi 1990. godine nazvanim “Rušenje vjerskog zida“ prenosi deutsche welle... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 5:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| jer netko preživio čitanje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja bih to pušio...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
hhaha hvala Doodeck , hvala bogu na komentaru već sam pomislio da neću dobiti niti jedan, pivo je jednim dijelom bilo sponzor ovog tripa u susjednu kako prošlost tako i sadašnjost.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Još da si dodao direktora "Kršćanskog lista" Antu Pavelića koji je sa Dražom Mihajlovićem
predsjednikom Hrvatskog heksinškog odbora zaglavio na surfanju kod Palagruže jer se od niotkud pojavio ogromni megalodon i smazao ih u jednom zalogaju...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
hahahah, odlično, to, vidim da nas još ima,moguće da objavim još koji bestseller i na tu temu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 27, 2014 11:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidim da relativno dobro barataš povijesnim činjenicama, ali dozvoli da upozorim na neke rupe u tvom znanju.
Tito ne nestaje u nepoznatom pravcu (makar to tvrde neki povijesničari, vidi F. Tuđman: "Raspućin zbiljne povijesnosti", Školska knjižica, 1977., te Saša Lošić Domazet Lošo: "Početak Šestog svjetskog rata početkom 12. stoljeća na Malom Lošinju, Znanje-imanje, 2000.). Tito je našao rame za plakanje kod Churchilla s kojim je oformio osovinu koja je instalirala Fidela Castra na čelo Kube kako bi njih dvojicu snabdijevao cigarama. Negdje u proljeće 1955. godine dolazi do razilaženja između njih dvojice jer se nisu mogli složiti oko toga da li je lijevi grud Ave Gardner veći od desnog. Tito potom odlazi u bespuća australskog busha gdje do današnjeg dana trenira aboridžine gerilsku borbu protiv klokana. Churchill puca po šavovima, odlazi na bezugljikohidratnu dijetu, postaje trener fitnessa i snima DVD-e te tematike. Nasljednica njegove politike postaje Renata Sopek. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Sri Svi 28, 2014 1:29 am Naslov poruke: |
|
|
a ha mislim da bi se i sam David Icke posramio ovim činjenicama , knjigu "Kuda ide divlji Tito" 1980. Kršćanska Sadašnjost, nisam uspio pronaći, nažalost tiraža je bila limitirana, a i ono malo što se našlo je zapalila ekipa iz Fahrenheita 452, citirao bi Aristotela - Televizija je demokracija u svom najružnijem licu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2014 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
Nadam se da ćemo uskoro vidjeti maketu koja ima veze sa ovom what if pričom...  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Čet Svi 29, 2014 1:21 pm Naslov poruke: |
|
|
biti će pod nazivom Skp, Super-Katamaran-Panzer...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Čet Svi 29, 2014 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
...uspio sam jedva izvući živu glavu te u podzemnom tunelu razviti ove ekskluzivne fotografije Skp-02 Super-Katamaran-Panzera Ausf.j. Ovo oklopno-plovno vozilo je zaslužno za preokret drugog svjetskog rata i razvoj događaja... vozilo je slikano nedovršeno, koliko sam saznao treba mu još dodati zadnji propeler,šlauf za spašavanje, i nešto protiv-podmorničko-brodskog naoružanja...

tupoljev: poruka promijenjena dana: Pon Lip 02, 2014 2:58 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| skobe
 | | Član od: 29 Stu 2006 | | Poruke: 559 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 29, 2014 7:22 pm Naslov poruke: |
|
|
tako treba, bravo, pravi mali frankenštajn
podsjetio me na
i meni bi dobro došli jedan ili dva plovka (ako tko ima viška...) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Čet Svi 29, 2014 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| hvala,nisam ovo vidio do sada, moji su sa F4F-3S 'Wildcatfish', 1/72 mjerilo nisam napomenuo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
|
Upisano: Pet Svi 30, 2014 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
bit će za sve, samo da naraste  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|