Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Sporedna sadašnjost - WW2
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tupoljev

Član od: 01 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 4:30 pm    Naslov poruke: Sporedna sadašnjost - WW2 Citiraj ovaj komentar

U vremenu kada čovjek ima previše vremena a taj sam,a ne bi trebao imati toliko Razz , složio sam sporednu sadašnjost ali samo u tekstualnom obliku,godine kao i neke bitke sam rasložio, moguće malo teže za shvatiti ali eto probajte, maketa je u izradi ali će potrajati....

Pošto je u Velikoj Britaniji poslije 1942. godine došlo do velikih promjena i okretanja velikog broja građana prema nacizmu,nije bilo teško zaključiti da su se ubrzo tajni planovi iskrcavanja na Normandiju brzo našli na stolovima u Reichstagu. “D-day“ je doživio totalni debakl, više tisuća europljana je krenulo prema Velikoj Britaniji potaknuti propagandom koja je amerikance i njihovo uplitanje u ww2 uspoređivala sa indijanskim rezervatima i plemenima apaša..., mornarice saveznika su ostale zatečene i dotučene do koljena čime je ujedno i obavljena operacija “Čovječja ribica“.General Patton se nakon poraza uspio dokopati Drvara, na svu sreću susreće Tita koji je surađujući sa egipatskim znanstvenikom Gamal Abdel Naser-om uspješno klonirao Pattona netom prije smrti. Novoklonirani general se tamo skrivao i odrastao sa maršalom Titom. Shvaćajući kako je brzo vremenski i tjelesno odrastao i kako je sve lažno što mu je Tito pričao okreće leđa Titu i zove Staljina koji je rekao DA to je sve laž.Tito odlazi u nepoznatom pravcu. Patton je u Drvaru živio sve do 1950.godine kada se predaje i dobrovoljno pridružuje jedinicama Wehrmacht-a na Sjevernokorejskom bojištu gdje je i postao zapovijednik “Asien-Korps“-a. U akciji zauzimanja brda “Anne Frank“ 1969.godine u regiji Vijetnam zadobio je prostljernu ranu ljeve noge nakon čega je kratkoročno prebačen u Neu York,u borbu se vratio 1971.godine 2 dana nakon spuštanja “Führer“-a 11 na Mjesec,te se vrlo uspiješnim akcijama 1972. godine spojio sa japanskim kolegama u Pekingu, takozvani “P-Tag“.Nakon uhićenja na Falklandskim otocima 1982.Tito je deportiran u logor na Aljasci gdje je napisao neka od najčitanijih novela poput “Aprilski rat i Raspad Jugoslavije 1946.“1952 godine, “ A.Stepinac u Nob-u“ 1960,“ Časno je bilo biti sa Pattonom“ 1981.godine,“Hrvatsko ljeto sa 200 bogatih obitelji“ 1993.godine,i bestsellerom “Dobro je da nije bilo rata“ 1991.godine.Na slobodu je pušten 15.1.1992. a umro je u Bleiburgu u ljeto 1995.godine. 11.rujna 2001. veliki čovijek koji je jednim dijelom zadužen za stvaranje “New World Order“-a general Patton nažalost je pronađen mrtav zajedno sa kolegom Rommelom u sobi hotela “Hermann Göring“ u Jeruzalemu nedugo nakon koncerta predsjednika “SS mladeži“ Bobana Dilana, u izvještaju policije stoji kako su obojica umrli zbog predoziranja prouzročenim konzumiranjem veće količine kokaina. Od prije su poznati policiji povodom organiziranja protu krščćansko-židovsko-muslimansko-budističkih prosvijeda u Moskvi 1990. godine nazvanim “Rušenje vjerskog zida“ prenosi deutsche welle...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tupoljev

PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 5:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jer netko preživio čitanje.
Natrag na vrh
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 6:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ja bih to pušio...
Very Happy
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 7:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hhaha hvala Doodeck , hvala bogu na komentaru već sam pomislio da neću dobiti niti jedan, pivo je jednim dijelom bilo sponzor ovog tripa u susjednu kako prošlost tako i sadašnjost. Razz
Natrag na vrh
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 9:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Još da si dodao direktora "Kršćanskog lista" Antu Pavelića koji je sa Dražom Mihajlovićem
predsjednikom Hrvatskog heksinškog odbora zaglavio na surfanju kod Palagruže jer se od niotkud pojavio ogromni megalodon i smazao ih u jednom zalogaju... Razz
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 9:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hahahah, odlično, to, vidim da nas još ima,moguće da objavim još koji bestseller i na tu temu. Razz
Natrag na vrh
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
PorukaUpisano: Uto Svi 27, 2014 11:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da relativno dobro barataš povijesnim činjenicama, ali dozvoli da upozorim na neke rupe u tvom znanju.
Tito ne nestaje u nepoznatom pravcu (makar to tvrde neki povijesničari, vidi F. Tuđman: "Raspućin zbiljne povijesnosti", Školska knjižica, 1977., te Saša Lošić Domazet Lošo: "Početak Šestog svjetskog rata početkom 12. stoljeća na Malom Lošinju, Znanje-imanje, 2000.). Tito je našao rame za plakanje kod Churchilla s kojim je oformio osovinu koja je instalirala Fidela Castra na čelo Kube kako bi njih dvojicu snabdijevao cigarama. Negdje u proljeće 1955. godine dolazi do razilaženja između njih dvojice jer se nisu mogli složiti oko toga da li je lijevi grud Ave Gardner veći od desnog. Tito potom odlazi u bespuća australskog busha gdje do današnjeg dana trenira aboridžine gerilsku borbu protiv klokana. Churchill puca po šavovima, odlazi na bezugljikohidratnu dijetu, postaje trener fitnessa i snima DVD-e te tematike. Nasljednica njegove politike postaje Renata Sopek.
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Sri Svi 28, 2014 1:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a ha Nemam pojma mislim da bi se i sam David Icke posramio ovim činjenicama Umire od smjeha , knjigu "Kuda ide divlji Tito" 1980. Kršćanska Sadašnjost, nisam uspio pronaći, nažalost tiraža je bila limitirana, a i ono malo što se našlo je zapalila ekipa iz Fahrenheita 452, citirao bi Aristotela - Televizija je demokracija u svom najružnijem licu.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 9:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nadam se da ćemo uskoro vidjeti maketu koja ima veze sa ovom what if pričom... Wink

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 1:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

biti će pod nazivom Skp, Super-Katamaran-Panzer... Razz
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 4:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...uspio sam jedva izvući živu glavu te u podzemnom tunelu razviti ove ekskluzivne fotografije Skp-02 Super-Katamaran-Panzera Ausf.j. Ovo oklopno-plovno vozilo je zaslužno za preokret drugog svjetskog rata i razvoj događaja... vozilo je slikano nedovršeno, koliko sam saznao treba mu još dodati zadnji propeler,šlauf za spašavanje, i nešto protiv-podmorničko-brodskog naoružanja... Razz

tupoljev: poruka promijenjena dana: Pon Lip 02, 2014 2:58 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 7:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tako treba, bravo, pravi mali frankenštajn

podsjetio me na

i meni bi dobro došli jedan ili dva plovka (ako tko ima viška...)
Natrag na vrh
tupoljev

PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 7:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala,nisam ovo vidio do sada, moji su sa F4F-3S 'Wildcatfish', 1/72 mjerilo nisam napomenuo.
Natrag na vrh
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2014 9:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hahaha pišao sam od smjeha,ali nazivi knjiga su mi najjači,ne znam na čemu si bio kad si ovo pisao,ali daj meni malo Smile
tupoljev

PorukaUpisano: Pet Svi 30, 2014 11:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bit će za sve, samo da naraste Razz
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma