Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Narudžba sa ModelHobbies-a

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Nihongo

Član od: 13 Lis 2009
Mjesto: Čakovec
PorukaUpisano: Pet Sij 17, 2014 9:20 am    Naslov poruke: Narudžba sa ModelHobbies-a Citiraj ovaj komentar

Da li je netko od vas u periodu od 12.12.2013 naručivao kakve makete od njih i da li su vam stigle. Znam da su bili praznici, ali ovo je već malo dugo. Normalno u Modelhobbies-u nitko ne odgovara na mail-ove.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Sij 17, 2014 10:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cekaj jos malo. Meni su poslali paket 18.12 iz Ceske i dosao je prije tek 2 dana. Moguce da je zapeo negdje...
jasmind

Član od: 17 Kol 2010
PorukaUpisano: Pet Sij 17, 2014 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Oko praznika su kod njih nenormalne guzve u poštanskom i avio saobraćaju. Plus kod njih su bile one vremenske nepogode, masa letova je otkazivana.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Nihongo

PorukaUpisano: Pet Sij 17, 2014 1:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svjestan sam ja svega toga, ali... prošle godine sam imao loše iskustvo kad mi je u paketu koji je stigao nedostajala jedna figura, a od njih nisam nikad dobio odgovor. Pa pušem na hladno.
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Sij 17, 2014 2:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zovi na phone ako ti ide engleski, ja sam dva puta riješio tako u sekundi. Javiće se vjerojatno Nick, samo imaj spreman broj narudžbe.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Nihongo

PorukaUpisano: Pon Velj 03, 2014 11:23 am    Naslov poruke: update Citiraj ovaj komentar

Zvao na telefon, prvo mi je Nick obećao da će provjeriti i nek nazovem kasnije, zvao i kasnije i gospodična koja se javila rekla da će mi poslati zamjensku pošiljku. Živi bili pa vidjeli.
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Pon Velj 03, 2014 11:39 am    Naslov poruke: Re: update Citiraj ovaj komentar

Nihongo Napisao/la:
Zvao na telefon, prvo mi je Nick obećao da će provjeriti i nek nazovem kasnije, zvao i kasnije i gospodična koja se javila rekla da će mi poslati zamjensku pošiljku. Živi bili pa vidjeli.

Hoće.
Natrag na vrh
Nihongo

PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 8:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U pravu si. Stiglo.
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 8:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, uživaj. Pozz
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 8:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U roku 4 dana? Ja sam imao nekoliko narudžbi od njih i sve je uredno stizalo. Ja dobro znam engleski, ali izgovor je malo lošiji ali ne treba se libti nazvati i pitati... u svako slučaju drago mi je da se sve riješilo Cool
Natrag na vrh
Nihongo

PorukaUpisano: Pet Velj 07, 2014 6:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo više od 4 dana, ali brzo. Zvao sam ih zadnji put 30.01. Ma naručivao sam i ja od njih već više puta i do sad je sve bilo sve uredu; brza dostava, puno toga na lageru... (osim jednom kad mi nije stigla figura, ali ajde 2 funte). I sad mi je u biti bio veći bad jer sam sinu naručio autić za carrerine piste nego što mi je bio bad za resine za moj SHAR.
Natrag na vrh
Marin123

Član od: 05 Sij 2012
PorukaUpisano: Uto Svi 13, 2014 8:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto i meni kasni narudžba mjesec dana, šaljem mailove ali ništa, koji se točno broj treba nazvati?

Onaj koji piše pod contact us me stalno izbacuje.
Natrag na vrh
Nihongo

PorukaUpisano: Sri Svi 14, 2014 11:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zoveš taj broj iz kontakata, s time da prvo biraš 0044 (pozivni za englesku) i onda broj iz kontakata (bez prve nule). Meni su se u radno vrijeme uvijek javili. Ako odzvoni, probaj malo kasnije.
Natrag na vrh
Marin123

Član od: 05 Sij 2012
PorukaUpisano: Pet Svi 16, 2014 9:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma