Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sub Tra 12, 2014 10:55 am Naslov poruke: T: poklopac kabine i pola plovka za Italeri Cant - Z.501 |
|
|
Dakle, ovu sam maketu kupio prije 100godina i dugo mi je stajala u stashu. Tek nedavno sam ju otvorio i vidio da mi nedostaju poklopac kabine (dio broj 14c) i polovica desnog plovka (dio broj 20b). Bio sam poslao Italeriju pismo sa onom njihovom narudžbenicom iz kutije, i počeo sam slagati maketu. Kako ionako sporo radim, mislio sam, prije će mi stići dijelovi nego ću doći do tog stupnja završenosti kad će mi ti dijelovi stvarno i trebati. Međutim evo, prošlo je već više od dva mjeseca, a Italeri ne šalje ništa...
Pa ovim putem molim kolege ako netko možda ima ovu rashodovanu maketu a sa još upotrebljivim ovim dijelovima, nek mi se javi... ili ako ima ovu maketu u stashu, a nemisli je raditi, pa bi je se riješio za neku povoljnu cijenu...
Tnx for looking  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|