Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Š.B Jadran 1/62
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveni brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Roland

Član od: 11 Kol 2013
Mjesto: Opatija
PorukaUpisano: Ned Ožu 16, 2014 8:48 pm    Naslov poruke: Š.B Jadran 1/62 Citiraj ovaj komentar

Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Ned Ožu 16, 2014 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Savršeno.
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Ožu 16, 2014 10:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

....jedva čekam ovo vidjeti u živo....prekrasan rad.....bravo Rolande... Very Happy Shocked
Roland

PorukaUpisano: Pon Ožu 17, 2014 9:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

JADRAN zaplovio u staklenu vetrinu šta znači da je sada definitivno gotov
slike su brzinski poslikane mobitelom tako da nije neka kvaliteta jer nemam previše vremena! radi se užurbano na novom projektu kojeg planiram završiti iako to zvuči nemoguće za MOSON...
danas ću postavit početne slike u projekti u radu!

HVALA svima koji su me bodrili i podržavali a sada me možete pratit u novom projektu ...
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Ožu 17, 2014 8:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cool Cool Cool
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Groff

Član od: 12 Lis 2010
Mjesto: Bakarac
PorukaUpisano: Pon Ožu 17, 2014 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Videl san va životu puno odličnih, vjernih modela ali tvoji radovi su za dve skaline iznad svega. Bravo ....čestitke i se nabolje na budućin radovima ! Klanjanje Clap 2
Zorro

Član od: 30 Tra 2012
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 1:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Savršeno, bravo! Klap klap
Natrag na vrh
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 4:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prekrasno!!

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 9:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pratim Vaše radove ovdje i na facebooku, i mogu samo reći vrhunski rad, velemajstora. Zbilja imate dara i znanja i svaka čast što podjelite sa nama. Želim još puno tako dobrih radova!
Natrag na vrh
Špar

Član od: 25 Lis 2013
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 9:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koliko sati je utroseno u izradu ovog remekdjela?.Tko to moze platiti Judi mojo.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 10:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pratio sam cijeli proces izrade u rubrici projekata u radu i čestitam na dovršenju tako ogromnog posla. Very Happy Nadam se nekim fotografijama detalja, sad kad je sve gotovo, a i da će ga biti prilike vidjeti u živo. Ovo je maketa koju se može dugo i pažljivo promatrati i otkrivati nove i nove detalje... Odlično Klap klap Čini mi se da transport neće biti jednostavan obzirom na dimenzije i jarbole. Shocked

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 10:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pratio sam ovaj projekt i mogu reči svaka čast na brzini, trudu i rezultatu Wink

PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 12:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

cijenjeni kolege HVALA na pohvalama! o ovom radu dalo bi se pričat danima
ali da ne ispadne da sam sebe hvalim komentirat ćemo kada ga budemo skupa gledali uživo... brod je gotov iako za mene nije nikada gotov jer mi uvijek padne na pamet nekakav detaj koji naknadno izradim sada je u staklu jer užurbano radim na najnovijem projektu kojeg ću (ako uspijem)
prezentirati u Mosonu a onda ću se ponovno vratit na JADRANA pun volje da ga dotjeram do kraja za dalnja takmičenja u planu je nastupati na svjetskom prvenstvu u 9 mjesecu tako da do onda mogu dotjerati još puno sitnica...
šta se tiče transporta razmišljao sam 6 mjeseci unapred pa sam napravio pojačanja u samom brodu za vide, dobro ga učvrstio za podlogu i napravio drvenu kutiju koja služi samo za transport pa šta se toga tiče neće bit nikakvih problema...

Vidimo se uskoro...
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 1:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

također se pridružujem pohvalama Smile
uvijek je lijepo vidjeti veliki drveni brod, ali ovako nešto je još za par stepenica više... pažnja posvećena detaljima je stvarno na jednom nivou koji je iznimno teško doseći. a tek weathering... i to u savršeno pogođenoj količini, ni premalo, ni previše...
mogu samo reći, kao što su kolege već rekle, veliko hvala što svoje radove i proces izrade dijelite sa nama ovdje na forumu, i da se nadam da ću ovaj i ostale vaše radove imati prilike što ranije vidjet u živo Smile
Natrag na vrh
Roland

PorukaUpisano: Uto Ožu 18, 2014 4:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ŠB JADRAN putuje već slijedeći vikend na prvenstvo Slovenije 29.03. u Ajdovčinu pa ako neko dolazi bit će mi zadovoljstvo prezentirat uživo dovršenu maketu ...
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveni brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma