Upisano: Sub Stu 09, 2013 7:57 pm Naslov poruke: par savjeta od iskusnih
Pozdrav svima iako od početka bavljenja maketarstvom radim tenkove i druga oklopna vozila u zadnje vrijeme sve me više privlače zrakopolovi i to rani ruski jetovi moje isukustvo sa zrakoplovima je slabo (samo jedan revellov Ju-87 R2) pa dok razmišljam koje da si nabavim za početak bi vas moli za par odgovra i koje mišljje
1.
Kakve su kvalitete makete od A-modelsa svidili su mi se njihovi Yak avioni točnije ova dva iako sam za njih malo čuo moje je mišljnje da kao početnik bolje ih zaobić jer će biti dosta kitanja i urezivanja panela, ali box-art je učinio svoje
2.
Alcalad: pročito sam kako ih nanosit kako pripremit površinu i sve... zanima me koje nijanse su mi potrebne mislio sam ovaj Polished Aluminum Lacquer uzet kao osnovnu boju, ali vidim da oni rade i puno drugih nijansi pogotovo za istaknuti pojedine dijelove kao što su ispuh ili paneli pa bi par savjeta koje jos da si uzmem i link neki di bi ih bilo najbliže/najjeftinije za naručit izvana
3.
Mr. Surfacer od 500 do 1200 bočice, sprejevi volio bi sa njima zamjenit svoj kit od revella i vallejo primere jer su puno korisniji kod avio maketa pa ako može link isto za naručiti
Nadam se da ne tražim puno i da će se netko naći za odgovre
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma