Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Vedi
 | Član od: 12 Sij 2013 | Poruke: 153 | Mjesto: Mursko Središće |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo par mojih...
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
 | Član od: 12 Sij 2013 | Poruke: 153 | Mjesto: Mursko Središće |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Zorro
 | Član od: 30 Tra 2012 | Poruke: 304 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 4:20 pm Naslov poruke: |
|
|
E to su slike
Odlične! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | Član od: 26 Stu 2006 | Poruke: 939 | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Majko mila, koja grdosija! Super fotke, Vedo. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | Član od: 21 Velj 2008 | Poruke: 639 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Steta sto nista nije bilo organizirano za posjetitelje kako bi vidjeli avion izbliza, pogled sa balkona je predaleko, mogao se ograditi pristup do stajanke, ovako je sve proslo u kaosu za aerosexualce  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 4898 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| VooDoo
 | Član od: 27 Lis 2005 | Poruke: 319 | Mjesto: Zagreb / Ravnice |
|
Upisano: Ned Stu 10, 2013 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
e ovo su vec mocne slike - svaka čast Vedo !! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| antonov
 | Član od: 13 Stu 2006 | Poruke: 446 | Mjesto: Osijek |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | Član od: 01 Lis 2009 | Poruke: 784 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 11, 2013 7:53 pm Naslov poruke: An-225 fotografirah pod naoblakom turistički. |
|
|
Poštovani.
Ovdje postavljene fotografije su prekrasne i snimljene po sunčanom vremenu. Čestitke snimateljima.
Moje tragikomično viđenje uz pojašnjenja ponavljam.
-Ja jesam krivac! Jer nisam bolje isplanirao, dogovorio i organizirao posjet "ZLZ" u dane posjeta prizemljenoga An-225. Nisam pravovremene imao sve informacije kojima su raspolagale televizijske i izdavačke kuće u Hrvatskoj i šire. Akreditirani, renomirani fotoreporteri i snimatelji uredno su barem minimalno odradili svoje zadatke. Slobodno potražite njihove radove na internetu i u tisku.
-Fotoaparat Canon EOS sa zoomom za portretiranje sam imao na raspolaganju u posljednjem trenutku. Meni su moje fotografije "s ograde" dobre jer bolje na istu temu nemam u svojem Photobucketu.
-Zar vam nebi bilo lijepo voziti se okolo An-225 otvorenim turističkim autobusom za razgledavanje Zagreba uz povoljnu ulaznicu? Kad bi se autobus više puta zaustavio da možete mirno kadrirati i fotografirati orijaša po volji, tko sretniji? To jesam na glas poželio svim zanesenjacima koje takvi posebni posjeti zrakoplova zanimaju.
-Mogao se izgraditi privremeni vidikovac npr. u obliku pješačkog nadvožnjaka uz naplatu ulaznice, posve blizu teretne "stajanke" za planirani utovar.
-Zar bi bilo tako strašno da sve organiziraju gradovi Zagreb i V. Gorica uz ZLZ i da nisu na gubitku? Milijuni se plaćaju za razna svjetska prvenstva kod nas. Deseci ili stotine tisuća kuna se plačaju svako malo kojekakvi izborni koncerti koje normalni građani izbjegavaju ako misle na svoj dobar sluh. Za promicanje tehničke kulture navodno "nemaju sluha" i nikad nema novaca...
-Odlazim s teme i oslobađam prostor mudrijima koji nadajmo se nadolaze.
Lijep pozdrav, Dragiša. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | Član od: 16 Stu 2005 | Poruke: 2272 | Mjesto: Zagreb |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1126 | |
|
Upisano: Pon Stu 11, 2013 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
super! gdje ste to stajali? _________________ manjina |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | Član od: 01 Lis 2009 | Poruke: 784 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 12, 2013 5:55 pm Naslov poruke: Slijetanje u ZLZ ukrainskog An-225 orijaša. |
|
|
Poštovani.
Jako zanimljiva noćna snimka iz ruke bez dodatne rasvjete s tla. Moramo snimatelju drugi put nabaviti stativ i bolju kameru! Budemo ga izabrali za klupskog kamermana kad nabavimo novu opremu.
Lijep pozdrav klupskom kolegi, Dragiša. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | Član od: 16 Stu 2005 | Poruke: 2272 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 12, 2013 7:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Lokacija je kraj DVD-a Kosnica. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|