Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

photo etched tool, bending station

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 10:32 am    Naslov poruke: photo etched tool, bending station Citiraj ovaj komentar

Molio bih savjet ili preporuku: moram kupiti bending station jer htio ne htio teško je pobjeći od metalnih setova, od brodova do aviona i oklopa u svim mjerilima.
Mislim, naravno na ovo

Koju firmu razmotriti i molim vas, koju veličinu bending stationa a da mi "poklopi" većinu mjerila, nemam love niti volje osim maketa gomilati i alat???

Ako nije frka staviti neki link na tutorial kako raditi s ovim. Naime, googlao sam ali na šta god naletim siromašno je fotkama kako raditi s ovim, napose sa zakrivljenim komadima kao blatobran na tenku.

tnx
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 10:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj ti je najbolji. Pokriva sve potrebe za mjerilo 1:35.....
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=SS-4-WKS

Ja ga imam i prezadovoljan sa s njim. Proizvod je genuine USA. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
P-51

PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 10:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iman i brodova 700 i 350, aviona 72 i 48...jel igra i za njih???
Mislim, po onom šta piše ispod na Luckyu nisam siguran pa zato pitam.
Imaš kakvi tutorial sa slikama, ovi koje imam su siromašni fotkama.

P-51: poruka promijenjena dana: Ned Lis 20, 2013 10:56 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 10:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za sve navedeno. Pokriva ti sva mjerila.
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 10:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

barakuda Napisao/la:
Za sve navedeno. Pokriva ti sva mjerila.

OK, onda bolje jedan skuplji nego kilavit uokolo.
Ne mislim se riješit ova dva-tri broda koje imam a imam čak i kamion u 24 - što širi dijapazon, to bolje.
Natrag na vrh
barakuda

PorukaUpisano: Ned Lis 20, 2013 11:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj ti je ako misliš prakticirat na brodovima 1:700, 1/350...i za mjerilo 1:48...pokrit će i dio od 1:35 (doduše na blatobrane i krupnije stvari možeš zaboravit ali sve ostalo igra),
http://thesmallshop.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=9&zenid=2f679587e353df4c462ff3f4ab1bff43
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma