Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Shinobi
| Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Kol 31, 2013 8:47 pm Naslov poruke: Aoshima Road Warrior Interceptor |
|
|
Reizdanje Interceptora je jedan od boljih poteza koji su u Aoshimi napravili jer prethodna izdanja su bila tesko nabavljiva, pogotovo za neku normalnu cijenu. Sam kit se, koliko sam vidio u nekim rewiewima po netu ne razlikuje od prethodnog, tj. kalupi su i dalje isti(ne mogu ni potvrditi ni poreci). Novost je dodatak plea PE dijelova, metalnog lanca u mjerilu te 2 kutije psece hrane "Dinki-Di" od kartona. Slike su slabije, nazalost, svijetlo nije bas neko a i slikati crno je koma, ali nadam se da ce posluziti.
Karoserija, linije mi se cine vjerne pravom vozilu, hauba i vrata se ne otvaraju, bunker je uklonjen serijski:
Pretpostavljam da za verziju iz MM1 Aoshima ima drugu karoseriju s odlivenim poklopcem bunkera. Inace, Ceptor je mrcina, ovo je pored BMW Z3 u istom mjerilu:
PE set i lanac. Nakon malo proucavanja kita cini mi se da su na plehu dali bas one dijelove koji ce i najvise profitirati izmjenom(mrezice u "tovarnom" prostoru, alati, brisaci):
Decali:
Kutije "Dinki-Di" hrane:
Ovo su svi dijelovi masine koji dolaze u kitu. Ako se zeli otvarati hauba mora se naci Cleveland 351 V8 motor, koji postoji u rezinskoj izvedbi, ali pomalo skup, te u Mustang Mach1 kitu od Revella, iako nije 100% tocan(poklopci ventila su malo drugaciji) po meni bolja opcija(za manje novaca dobijete komplet maketu):
Jos malo kroma:
"Zoomies" ispuh:
"Sunraysia" felge, u prvom MM su bile sve 4 iste, MM2 ima zadnje drugacije. Kit daje oba modela:
Podnica i unutrasnjost:
Detalji masine s donje strane su u biti jako dobri, a posto se pores blowera ne vidi pod haubu moze se jako dobar "curbside" kit sloziti:
Takodjer se dobiju i tapicirunzi za MM1 verziju, kao i jos neki dijelovi:
Dijelovi unutrasnjosti, ispravni tapicirunzi, roll bar. Mrezica s lijeve strane ce biti mjenjana s PE:
Ostatak unutrasnjosti:
Dobije se i dosta sitnica koje se mogu vidjeti u filmu, Maxova puska, glava i stroboskop koje je imao na tabli itd:
Dijelovi podvozja:
Prepoznatljivi tankovi gpriva, par dodatnih kanistera:
Losa je slika, al ovaj pravokutnik u donjem lijevom uglu je bomba koju je Max deaktivirao kad ga je Gyro zaskocio:
Sve u svemu, cini se kao jako dobar kit koji cak i OOB daje izvrsnu maketu. Must have za ljubitelje serijala. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| su27rules
| Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 5692 | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Kol 31, 2013 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na brzini izrade ovog foto-inboxa,a iznenadila me količina i izbor dijelova. Baš mi se sviđa maketa. Meni se čini jako dobra i za OOB kako bih je ja izradio da je radim. Dobro je da su se odlučili na reizadnje i ponovnu prodaju.
Hvala još jednom na fotkama,opisu i uloženom trudu. _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5135 | |
|
Upisano: Sub Kol 31, 2013 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
morat cemo se mi dogovorit oko jednog mad max BO-a jednom kad dobijem nazad onaj resin.... _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| skobe
| Član od: 29 Stu 2006 | Poruke: 530 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 8:32 am Naslov poruke: |
|
|
predivno iako sam fan letjelica,
i pitanje ako znaš slučajno : jel ima za kupit samo njegove kotače?
negdje u internet prostranstvima |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shinobi
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 5:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislis na pravu stvar ili na maketarske? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| skobe
| Član od: 29 Stu 2006 | Poruke: 530 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
maketarske ove iz kutije, al posebno |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5135 | |
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
i meni su kotaci jako napeti, trebaju mi sa pursuita iz istog filma
mozda kad bi se nasla neka dobra dusa pa iskopirala par resinskih setova.... _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shinobi
|
Upisano: Ned Ruj 01, 2013 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto, skobe, ako Low skemija nes dogovoris se s njim za dalje... _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|