Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Ned Lis 13, 2013 1:20 pm Naslov poruke: JAS-39C Gripen Kitty Hawk 1/48 |
|
|
Konačno maketa i ovog aviona.
U suštini maketa je lijepa, mada ima i nedostataka.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Ned Lis 13, 2013 2:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Fino izgleda. Cini mi se da je bilo dosta kitanja. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Ned Lis 13, 2013 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, daj malo vise informacija kakvi i koji su problemi. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1666 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Lis 14, 2013 9:12 am Naslov poruke: |
|
|
Evo postaviću link na forum WSM gdje mi je frenki pojasnio dosta stvari koje nisam znao o ovoj maketi.
http://vajled.com/wsm/index.php?topic=3562.0
Kao prvo znači treba svaki dio povjeriti na suho uklapanje prije nego se zalijepi, posebnu pažnju treba obratiti na zračne kočnice, uklapanje trupa sa krilima. Meni je krilo ostalo dignuto nekih 1-2 mm pa sam morao koristiti puno kita.
Obratiti pažnju i na uklapanje prednjeg dijela trupa, sa ostatkom trupa.
Koliko sam skontao iz kutije direktno se nemože napraviti A verzija, koja jedina može ponijeti svo to naoružanje.
Bez prepravki se nemože napraviti ni južnoafrička verzija, treba obratiti pažnju na antene.
Nisam siguran ni da li je boja kućišta točkova bijela,po meni bi to trebala biti svijetlo siva.
Potkrilni nosači, u poređenju sa onim na slikama, su prekratki i pogrešnog oblika.
Uvodnici zraka su slično riješeni kao kod revelovog rafala, znači trbalo bi praviti uvodnik do motora ili staviti poklopce na uvodnike.Paneli su fini ali mislim da su malo preplitki.
Za one koji vole prepravljati i dorađivati ovo je dobra maketa, a za one poput mene koji vole raditi sve direktno iz kutije, ako već skupo plate maketu, ovo nije baš idealna maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|