Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Ned Tra 07, 2013 9:42 pm Naslov poruke: Kv-1 Ekhranami, povratak otpisanih |
|
|
Ovako je to prije izgledalo (http://hr-maketari.com/forum_sql/forum_posts.asp?TID=12332&PN=3) - čitaj: nije vrijedno spomena, pa sam još ponovo prebojao dva puta, pa sad evo treći, jadan što je sve pretrpio s menom, no valjda će biti uskoro u gotovima, ovo sam odradio danas popodne, cijelu modulaciju i chipping, no nisam slikao sa chippingom, pogriješio sam sa pozadinom, moram slikavati na bijeloj...
Ponovo zahvaljujem prijatelju i svjetskom čovjeku Andri koji mi je poklonio ovog ljepotana, nadam se da ga neću razočarati ovaj puta...
slike su nekako čudne, pokušat ću ponovo sutra na bijeloj pozadini...
Pozdrav! 
st65uka: poruka promijenjena dana: Čet Pro 05, 2013 6:29 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 12:29 am Naslov poruke: |
|
|
Fino brate, fino, jos dok ulja sjednu, pigmenti, bit ce vrhunski rad  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro odradjena modulacija  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
Sve korektno odrađeno , vrlo uredno , podvozje "po mom guštu " , još ako i kotači budu primjereni donji dio je i više nego odličan. Znam , znam , mnogi od vas ne vole usvinjene makete , ali ovima iz WWII to upravio leži. Za gornji dio čekam finiš pa da nešto više kažem. Bravo st64uka ! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| zilkan Napisao/la: | Fino brate, fino, jos dok ulja sjednu, pigmenti, bit ce vrhunski rad  |
tenks bro , da, već sam odradio jedan sloj i poprilično sam zadovoljan.
Bastardo hvala
| von Stuck Napisao/la: | | Sve korektno odrađeno , vrlo uredno , podvozje "po mom guštu " , još ako i kotači budu primjereni donji dio je i više nego odličan. Znam , znam , mnogi od vas ne vole usvinjene makete , ali ovima iz WWII to upravio leži. Za gornji dio čekam finiš pa da nešto više kažem. Bravo st64uka ! |
neee, podvozje nije ni započeto , samo se bavim gornjim dijelom za sada, podvozje je priča za sebe, kako sam prebojao maketu (a ne skidao boju pa onda prebojavao), tako sam ostavio cijeli donji dio u blatu (tj kavi) kakav je bio i prije, i ići će preko toga razni pigmenti, boje, ulja i ostalo, ali poslije što završim komplet gornji dio...
Danas sam baš radio sa enamelima, valjda ću još danas stići poslikati taj gornji dio sa uljima na, ili možda sačekam pigmente pa onda, nisam još siguran koje bi nijanse pigmenata i zemlje odgovarale...
Pozdrav!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo podvozje u "kava" obradi je izvrsno ispalo , bar ovako na fotografijama. Pa sad , ovisi o tvojoj viziji kako bi to trebalo izgledati , kako će to na kraju ispasti.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|