Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Gdje kupit figure

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
traljo
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 27, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Gdje kupit figure Citiraj ovaj komentar

Ekipa....gdje kod nas bi mogli imat figure u 1:72 iz wwII. Kad god sam bio u Chipoteci u ZG-u naletio sam samo na moderne vojnike...dali ima u LOM-u? Tam još nisam nikad bio.!
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 27, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čuj nisam ziher ali ako imaju ljude u 35-ici za nadati je da bi ti se moglo posrečiti .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Ned Kol 27, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Čuj nisam ziher ali ako imaju ljude u 35-ici za nadati je da bi ti se moglo posrečiti .
Very Happy Very Happy Very Happy

.....gdje u LOM-u ili Chipoteci?..... i može adresa od LOMa ak nije prob.
A jel ima još gdje 1:72 figura?
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Kol 27, 2006 11:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam ti vidio u lomu hasegavine vojnike u 1:72 ali nisu ti baš bogzna kaj aj mi reci kakvi ti trebaju pa ču ti reć !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
9a4tc
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

LoM ti ima Hasegavine i Italeri vojnike. Od Hasegawe bježi, jer su užasni, a Italeri su uglavnom stari ESCI kalupi i to je uglavnom solidno.

Lom ti je u Zg u Radićevoj 13 i Frankopanskoj 22.

Mercator ti ima nešto Revelovih figurica, koje su isto uglavnom solidne.

Za ostale trgovine ne znam...
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 12:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:
ja sam ti vidio u lomu hasegavine vojnike u 1:72 ali nisu ti baš bogzna kaj aj mi reci kakvi ti trebaju pa ču ti reć !

tream schvabe i ruse. razdoblje rata nebitno.

Ako u lomu ima od Hasegawe -31130 German Infantry Attack Group- onda i ne bi bilo loše uz sve mane tog proizvoda.
Natrag na vrh
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 4:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vjeruj nemoj nabavljati te Hasegawine figure nisu nesto, Italeri ti je sad izbacio nove shvabe(WWII German Elite Troops) i super su kao i ruse(WWII Russian Infantry) samo sto su oni u zimskim uniformama pa neznam jel ti to odgovara ali su isto ok. U LOM-u ti i bas nema vise nekakvog izbora tako da pogledaj malo vani sto se nudi...e da preporucio bih ti set od Pegasusa-German Waffen SS 1943 Set1-Set2.
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a mislim da ti je u Mercatoru najbolji izbor figure sve su Revell ali vrlo vjerojatno češ nać kaj ti treba.
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sturm Napisao/la:
Vjeruj nemoj nabavljati te Hasegawine figure nisu nesto, Italeri ti je sad izbacio nove shvabe(WWII German Elite Troops) i super su kao i ruse(WWII Russian Infantry) samo sto su oni u zimskim uniformama pa neznam jel ti to odgovara ali su isto ok. U LOM-u ti i bas nema vise nekakvog izbora tako da pogledaj malo vani sto se nudi...e da preporucio bih ti set od Pegasusa-German Waffen SS 1943 Set1-Set2.

Hasegawa--------Dobro uvjerio si me....Što se tiče Italerievih setova već ih imam, a ovi Pegasusovi.....eeeee kad bi te negdje mogao nabavit bio bi sretan čovjek Very Happy Very Happy Very Happy
Pogotovo taj set 1 i 2.

traljo: poruka promijenjena dana: Pon Kol 28, 2006 7:09 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 7:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:
a mislim da ti je u Mercatoru najbolji izbor figure sve su Revell ali vrlo vjerojatno češ nać kaj ti treba.

Evo već sam angažiro starog da se zaleti sutra poslje posla u Mercator pa da snimi situaciju sa schvabama....nadam se da će mi donest nešta... Very Happy
Nadam se nečem od ovoga:
http://plasticsoldierreview.com/Review.asp?manu=REV&code=02502
http://plasticsoldierreview.com/Review.asp?manu=REV&code=02511
Natrag na vrh
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 7:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nadam se da te necu razalostiti ali mislim da neces naci ni na jedne od ovih dvoje za kojesi postao link, ipak nada umire posljednja Very Happy !
Koliko se sjecam bilo ti je jedino ovih(prvi link) u setu zajedno sa maketom (http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/military_figures/?id=204&L=1&KOSCHL=07&KZSLPG=0703&KGSCHL=04&nc=1)....malo dugacak link Embarassed ...tako ti izgledaju Revell-ovi combi-setovi.

A sto se tice Pegasusa morat ces napraviti on-line shooping ili ako imas nekoga vani angazirati ga da ti ih kupi, tako sam ih ja nabavio Laughing !!
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 7:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sturm Napisao/la:
Nadam se da te necu razalostiti ali mislim da neces naci ni na jedne od ovih dvoje za kojesi postao link, ipak nada umire posljednja Very Happy !
Koliko se sjecam bilo ti je jedino ovih(prvi link) u setu zajedno sa maketom (http://www.revell.de/en/products/model_kits/model_kits/military_figures/?id=204&L=1&KOSCHL=07&KZSLPG=0703&KGSCHL=04&nc=1)....malo dugacak link Embarassed ...tako ti izgledaju Revell-ovi combi-setovi.

A sto se tice Pegasusa morat ces napraviti on-line shooping ili ako imas nekoga vani angazirati ga da ti ih kupi, tako sam ih ja nabavio Laughing !!

ah.........dum spiro spero........ Cool
A ak ništa drugo onda ni ovo nije loše 03161 PzKpfw VI Tiger&German Infantry makar iam već dva ista Tigra od iste firme Laughing

traljo: poruka promijenjena dana: Pon Kol 28, 2006 8:06 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 8:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iman ja punu kesu mališana Afrika Korps. A ja radim u mjerilu za velike dečke 1:35.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
traljo
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 28, 2006 8:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

P-51 Napisao/la:
Iman ja punu kesu mališana Afrika Korps. A ja radim u mjerilu za velike dečke 1:35.

Afrika mi baš ne leži......šteta......
Momci hvala na trudu.... valjda budem nešto iskemijo. Cool
Natrag na vrh
traljo
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 29, 2006 7:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo kako sam zadužio tatu da pogleda u Mercatoru za vojnike, doma je došo praznih ruku... Veli da nema vojnika iz wwII..... samo modernih Crying or Very sad
E sad jel ima u Zagrebu još jedan Mercator i ak da dali tamo prodaju makete i figure?
U petak idem i ZG pa da znam do tada.... Very Happy
E da skoro zaboravih....dali ko zna kada dolazi nova pošiljka maketa u Chipoteku? Razz
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma