Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Svi 11, 2013 1:06 pm Naslov poruke: 8.Kup Zagreb-SLIKE |
|
|
Prve fotke sa kupa,nekako su ispale,vidim da su malo mutne ali uglavnom,vidljive su ,uživajte
|
 |
| antolic
 | | Član od: 21 Ožu 2012 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 11, 2013 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlične slike.
Toliko zanimljivih stvari, definitivno se isplati otići i pogledati, ali kad nažalost moram radit. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sub Svi 11, 2013 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
evo i štogod mojih slika:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 11, 2013 6:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Bio sam kratko ujutro i bilo je OK .Čestitke organizatorima i svim pobjednicima! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Ned Svi 12, 2013 7:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Da se i ovdje zahvalim u ime IPMS-a Austria na gostoprimstvu. Kolege iz Austrije su se vratile sa lijepim dojmovima. Cestitke organizatoru kao i osvajacima medalja i nadamo se da se vidimo i dogodine kako na kupu tako i u Becu na Go Modelingu 8. i 9. ozujka
Pzdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 13, 2013 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
Dobra zabava kao i uvijek. Drago mi je bilo vidjeti kolege Austrijance i upoznati kolegu Branka/Airbus-a. Jedino bi bilo pošteno da sljedeće godine ima više sudaca, jer moram priznat da me suđenje umorilo...Zanimljivo je da su neke kategorije koje su obično slabo popunjene, ove godine bile brojne po maketama, a i dosta kvalitetne po konkurenciji (npr. brodovi, zrakoplovi 1/32), dok je npr. kategorija mlaznih aviona 1/48 koja je tradicionalno uvijek dobro popunjena završila na jednoj maketi-doduše odličnoj, ali bez konkurencije... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fallschimjager
| | Član od: 21 Tra 2008 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 13, 2013 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ugodno druženje, dobri radovi, dobar ručak.
Čestitke organizatorima, natjecateljima i dobitnicima nagrada. _________________
CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Sri Svi 15, 2013 1:00 am Naslov poruke: IPMS Austria na kupu |
|
|
Kako je Mario bio super brz kod fotkanja uhvatio je makete IPMS-a dok su jos lezale razbacane po stolu, tek izvadjene iz kutija. Pa eto i mojih par fotki kad su bile slozene (tema "Balkan special"):
Moram priznati da je lijepo imati 3 medalje oko vrata, ali je ipak steta sto su svi airlineri "doletjeli" iz Beca:
Uglavnom se opet vidimo na CK u rujnu, nadam se sa jos vise maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 21, 2013 11:44 am Naslov poruke: Lijepo proljetno natjecanje u Zagrebu. |
|
|
Poštovani.
Jako lijepo je bilo provesti sate uz birane makete i maketarsku prodajnu ponudu. Otvaranje natjecanja uz intoniranje himne je bilo počašćeno dolaskom političara na visokim funkcijama u gradu Zagrebu. Natjecateljski topli obrok u trpezariji susjedne športske škole nažalost nije bio tradicionalni vojnički grah s kobasicom, ali je bio obilan vrlo raznolik i iskreno rečeno odličan. Ukupno je bilo izloženo i natjecalo se više stotina maketa, čto za grad veličine Zagreba možda i nije dovoljno. Godišnje se proda puno više maketa u gradskim trgovinama, pa je za vjerovati da većina maketara nije organizirana u klubove iz raznih razloga i ne poznaje ovaj forum niti ovo natjecanje.
Meni su se kao i najmanjoj djeci najviše svidjeli malobrojni brodovi i velike makete zrakoplova. Može li netko postaviti još slika spomenutih?
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|