Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Koju biste shemu vi odabrali? (slika na dnu stranice) |
| prvu (dunkelgelb + panzer olivgrun + rotbraun) + |
|
40% |
[ 9 ] |
| drugu (dunkelgelb + panzer olivgrun) 232 + |
|
59% |
[ 13 ] |
|
| Ukupno glasova : 22 |
|
| Autor |
Poruka |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sub Ožu 09, 2013 5:19 pm Naslov poruke: Sd.Kfz.164 Nashorn - Dragon 1/35 |
|
|
Odlična maketa, nikad gora sastavnica, pošto ne mogu slati slike Štuke jer idu za jedan magazin kako sad stvari stoje - mogu ove...
U svakom slučaju, odlična maketa, davno je započeta ali čim bi vidio sastavnicu, odmah bi ostavio, ovaj top mi je zadavao glavobolje, ali evo konačno sam se uhvatio u koštac i s time, sad je konačno priveden kraju. Zapravo treba još tu nekih sitnica i popravaka, ali više - manje je to to...
Maketa:
Pozdrav!
st65uka: poruka promijenjena dana: Pon Ožu 11, 2013 1:29 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Ned Ožu 10, 2013 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: | Uh, svaka ti cast, ja merkam tu maketu odavno. Samo me je strah kad shvatim koliko para mozes da skrsis na nju kupujuci sve moguce dodatke.
Pratim, ali bas pazljivo. Imas vec neku ideju sta ces sa njim? |
tenks, ako ju misliš uzeti i raditi kao ja - OOB, maketa se odlično slaže ali pripremi se na to da će te sastavnica u zdrav mozak, i naravno trebat ćeš proučiti walkaround...
Inače ja sam ju kupio još pradavno, dok je bila akcija u LOMa pa sam jako jeftino prošao, ali isplati se svaka para.
Maketa se super slaže, dijelovi su jako dobri, u točnost nisam ulazio, ali nudi tri verzije - initial, early i initial modified, i 6 opcija za bojanje (svaka verzija po dvihe sheme...)...
a što ću - ne znam, mislio sam ga napraviti razvaljenog, ali mislim da nisam dovoljno dobar za odraditi takvo što, najvjerojatnije će biti 'stari ratnik', odnosno s malo više weatheringa - ono po mom guštu, možda se i udostojim napraviti jednostavnu podlogu - nešto tipa u žitu ili slično...
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Ožu 10, 2013 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
Samo naprijed Joža  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Ned Ožu 10, 2013 10:57 am Naslov poruke: |
|
|
Jako lepo izgleda  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 1:25 pm Naslov poruke: |
|
|
iipš
st65uka: poruka promijenjena dana: Čet Pro 05, 2013 6:28 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Sub Ožu 16, 2013 6:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa idemo malo dalje, unutrasnjost obojana i dodan prednji oklop...
Ne izgleda to nešto posebno zbog kuta slikanja ali i zbog mog neiskustva i neznanja (smotanosti), no bit će bolje kada sjedne boja sigurno, ili možda skinem i napravim novi ovaj unutrašnji oklop, ne znam, vidjet ću. 
st65uka: poruka promijenjena dana: Čet Pro 05, 2013 6:27 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 2:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav ekipa, konačno sam se vratio, matura je iza mene a ispred mene su 4 mjeseca ljeta, kupanja, maketarenja, partija i uživancije, samo da upadnem na faks i bit će perfekcija...
U svakom slučaju treće mjesto na kitmaniacovu online weathering natjecanju s onim Panzerom III me nadahnilo pa sam se ponovo uhvatio maketarenja, odnosno Nashorna.
Odlučio sam - bit će napušten, ili miniran - odnosno postavljen kao zamka ili dijelom razvaljen (to mi je oduvijek bio san, napraviti nešo skroz ili dijelom razvaljeno), čak mi je palo na pamet da ga napravim kao da je kanta za smeće - da je unutrašnjost natrpana smećem, no iskreno mislim da nisam sposoban za napraviti tako nešto...
U svakom slučaju će biti 'ostavljen iza', a ovim aludiram da se odmah predpostaviti kakav će izgled imati, tako da oni kojima se to ne sviđa taj stil pristupa komodno izbjegnu ovu temu...
Evo, radio sam malo na unutrašnjosti i sada je na 50% fazi, pod je kava + mig pigmenti, a sve ostalo enameli i akrili...
Samo jedna slikica za sada
Puno pozdrava
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: | Ovo sa kafom ti je dobar fazon, samo mi reci da li mislis na onu neupotrebljenu, i cime je fiksiras, lakom?
Odlican, samo udri. |
Mljevenu, doduše i nisam tako zadovoljan rezultatom, ali proći će, u svakom slučaju mislim da bi mogao koristiti i Nesquik mislim, posebno onaj Poljski koji je malo krupniji i ima one grudice...
U svakom slučaju samo pomiješaš s drvofixom i naneseš gdje želiš da bude, preko toga poslije prelaziš ab-om, pigmentima i čime god već hoćeš
Poz  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo kolega, ne izgleda loše. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast! I na maturi i na maketi  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
....jako lijepo samo mi pod malo odudara...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 10:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno,ovo bi i Jimenez pogledao sa zanimanjem ! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|