Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| torax
| Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 2398 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 01, 2005 12:29 am Naslov poruke: Kutije za makete... |
|
|
kad ce bit u prodaji one kutije za makete, display cases...ma one staklene kutije u koje mozes stavit dioramu il maketu da ti prasina ne pada po njima _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pet Stu 04, 2005 1:55 pm Naslov poruke: Re: Kutije za makete... |
|
|
torax Napisao/la: | kad ce bit u prodaji one kutije za makete, display cases...ma one staklene kutije u koje mozes stavit dioramu il maketu da ti prasina ne pada po njima |
Display cases koji će biti u ponudi će biti uvezeni zajedno sa Trumpeter novitetima, jer display cases od nedavno proizvodi Trumpeter i nudi u 10-ak raznih veličina. Čeka se da Trumpeter lansira još par dugo očekivanih noviteta, tako da svi ti novitetei bude ukljuceni u iduću pošiljku. Display cases se rade od sasvim malenih za pojedinacne figure do relativno velikih za diorame, zrakoplove, tenkove i brodove. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 04, 2005 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima li kakvih naznaka koliko bi koštali ti display cases ( barem okvirno)? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pet Stu 04, 2005 2:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Grunf Napisao/la: | Ima li kakvih naznaka koliko bi koštali ti display cases ( barem okvirno)? |
Cijen bi trebala biti, ovisno o veličini, u rasponu dd 30,00 kn do oko 130,00 kn. Ne može se dati točna cijena dok uvoz nije obavljen i dok nisu poznati svi zavisni parametri. U svakom slučaju, cijena će biti povoljnija nego da se isti takav display case daje ovdje izraditi. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Dario
| Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 918 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 04, 2005 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
E, to će trebat! Nije da imam toliko dobrih maketa da stanu unutra, ali jednom valjda napravim neku koja će zaslužit... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Timmy Administrator
| Član od: 16 Stu 2005 | Poruke: 2375 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 3:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Takvih display cases ima za kupiti u Land OF Magic u Frankopanskoj. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Jurisdiktor Administrator
| Član od: 22 Lis 2005 | Poruke: 20 | Mjesto: OMF |
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Timmy Napisao/la: | Takvih display cases ima za kupiti u Land OF Magic u Frankopanskoj. |
Hvala za informaciju ali imaju samo jednu kutiju i malo je nezgodna. Košta skoro 500 kn, i kaže cura na telefonu da je dimezija oko 40x20x20cm. Provjerila je cjenu nema greske, skoro 500 kn. Sto staviti u nju? _________________ It's not over untill the fat lady sings! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 5:09 pm Naslov poruke: |
|
|
a hoce li biti kakva za 1/32 flankera? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 9:20 pm Naslov poruke: kutija za flankera |
|
|
odi u pogrebno poduzece u gajevoj i pitaj ih dal rade lijesove od pleksija |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 9:39 pm Naslov poruke: Re: kutija za flankera |
|
|
trut Napisao/la: | odi u pogrebno poduzece u gajevoj i pitaj ih dal rade lijesove od pleksija |
E hebemu, trut, otvorit ćemo poseban topic "Naj-provale na OMF-u", i svake godine ćemo dodjeljivati pokal, ti češ ga svečano uručivati (sam sebi) a naziv nagrade će biti .... "trut godine". Pa od kuda čupaš to, iz iste rupe od kuda si izvadio "grahom-pokretan-airbrush-bešumno-bestrzajno-i skoro neškodljivo rješenje". |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
je, iz iste rupe. ne smijem imenovat rupu zbog pravila foruma....
a da je taj grahom pokretan neskodljiv, o tom bi se dalo polemizirat. uglavnom, maska je obavezna |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 9:54 pm Naslov poruke: |
|
|
trut Napisao/la: | je, iz iste rupe. ne smijem imenovat rupu zbog pravila foruma....
a da je taj grahom pokretan neskodljiv, o tom bi se dalo polemizirat. uglavnom, maska je obavezna |
A jel' maska dnevna ili maska nočna? Sa krastavcima ili bez ? Za regeneraciju? Čisto sumnjam, ako se tapete odljepljuju, što se tek dešava sa ...... brrrrr. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 16, 2005 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Narator: "Molit cu malo ozbiljnosti na forumu" receno onako ozbiljno pederkasto kroz nos
skuki, ak ne bude kutija velicine flankera za kupit, a ne smeta te da je od pleksija a ne od stakla, poslat cu ti fotku kutije koju imam na poslu za maketu Kvatrica. to ti je box negdje metar puta metar i pol puta 40cm. lijepljeni pleksi i aluminij. kad se sve zbroji niti ne ispadne preskupo sam je napravit. osim toga, kutiju uvijek mozes reciklirat |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Stu 17, 2005 2:30 am Naslov poruke: |
|
|
trut Napisao/la: | skuki, ak ne bude kutija velicine flankera za kupit, a ne smeta te da je od pleksija a ne od stakla, poslat cu ti fotku kutije ... |
Nije štos da nije od stakla. Mora biti staklo. Ako je pleksi, onda maketa ima šanse da skoro pa preživi ako pukne ploha (a pleksi teško puca). A kada staklo pukne, i to debelo staklo za tak veliki case, e onda trava više ne raste. Mam dobiješ dvodimenzionalnu sliku svog truda uloženog u tu Flanker maketicu. Možeš ga nakon toga srolati i nositi u rol-futroli, ili ga možeš fotokopirati i prodavati kopije. Daj zamisli taj kick.
Shalu na stranu, display cases dolaze, u desetak veličina, ali niti jedna ne odgovara za smještaj 1/32 makete modernih borbenih zrakoplova, sorry. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Stu 17, 2005 11:17 am Naslov poruke: |
|
|
znam i meni je bolji pleksi (laksi, tanji, ne puca) i s njim mi je puno bolje raditi i radio sam prije te kutije za arhitektonske makete.
al prije smo skuki i ja nesto pricali o tim caseovima, ja sam ga nagovarao na pleksi, a skuki se bunio da se pleksi lakse ogrebe itd. to stoji, ali napravit tolki case od stakla je isto ko da radis akvarij. veliko, tesko i debelo. a kad pukne..... fuuuu.... jedino ako koristis kaljeno lamelirano sigurnosno staklo si siguran. a onda imas display case od pola tone. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|