Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 3:03 pm Naslov poruke: Dijelovi koje fale u kitu, Eduard |
|
|
Dakle, ima li tko kakvog iskustva sa ovima, u kutiji nisam dobio clear dijelove (za Hellcata) , nisam to ni skužio iskreno, totalno zaboravio na njih. Da li ima smisla požaliti se Eduardu za to ili u nedostatku reklamacije, da li se mogu naručiti samo prozirni dijelovi od njih? I ima li kakav kontakt za takve stvari?
Unaprijed hvala _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 639 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja iskustva s Eduardovom sluzbom za korisnike su odlicna. Imas na njihovim stranicama link, jave se vrlo brzo i salju dijelove koji fale:
http://www.eduard.com/support/
M _________________ MK Grunf Zagreb - ajatolah rokenrolah
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Salju bez greske, ne naplacuju ni postarinu. Ja sam sam izgubio ciljnik prozirni za Mig-21 i lijepo rekao da sam izgubio, poslali su mi 3. Samo na njihovoj stranici popuni formular. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Kol 11, 2015 4:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala  _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 601 | | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
Upisano: Ned Kol 23, 2015 4:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| 12.8. sam tražio kabinu za La-7, stigla 18.8.. Mislim da brže nije moglo. Zaista profesionalan odnos. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 27, 2015 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| A ja prije 23 dana poslao upit za neke dijelove za Yak-1b u 1/48 i nikakav odgovor nisam dobio. Danas sam opet okušao sreću pa ćemo vidjeti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 28, 2015 9:14 am Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | A ja prije 23 dana poslao upit za neke dijelove za Yak-1b u 1/48 i nikakav odgovor nisam dobio. Danas sam opet okušao sreću pa ćemo vidjeti. | Vjerojatno su po godišnjim odmorima, pa nisu tako ažurni... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pet Kol 28, 2015 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Timmy Napisao/la: | | A ja prije 23 dana poslao upit za neke dijelove za Yak-1b u 1/48 i nikakav odgovor nisam dobio. Danas sam opet okušao sreću pa ćemo vidjeti. | Vjerojatno su po godišnjim odmorima, pa nisu tako ažurni... |
Meni se prošle godine dogodila slična situacija, pa su mi se poslije ispričavali jer su bili na GO. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|